Dr

بیوگرافی دکتر علی احسانی دانشیار گروه بهداشت مواد غذایی:

در فروردین 1349 در ارومیه متولد شدم. تحصیلات ابتدایی، راهنمایی و دبیرستان اینجانب در شهرهای مختلف استان های آذربایجان غربی و شرقی طی گردید. در سال 1368 به دانشگاه ارومیه وارد شدم و تحصیلات خود را در رشته دکتری عمومی دامپزشکی ادامه دادم و در سال 1374 فارغ التحصیل گردیدم. عنوان پایان نامه دکتری عمومی اینجانب " مطالعه علائم بالینی، درمان و آسیب شناسی گاوهای از پا افناده در روستاهای اطراف ارومیه " بود که از معدود پایان نامه هایی بود که دارای کار وسیع عملی و علمی بود. هم زمان با فارغ التحصیلی در امتحان استخدامی دانشکده دامپزشکی شرکت کرده و به عنوان مربی در گروه بهداشت  مواد غذایی شروع به فعالیت نمودم. در سال 1377 در آزمون دکتری تخصصی بهداشت مواد غذایی دانشگاه شیراز پذیرفته شده و با ارائه ی پایان نامه ی با عنوان "بررسي تغييرات بعضي آنزيمهاو الگوي الکتروفورتيکی پروتئين های فرآورده های گوشتي حرارت ديده به عنوان شاخص حرارتی " موفق به اخذ مدرک دکترای تخصصی گردیدم. هم اکنون به عنوان دانشیار گروه بهداشت مواد غذایی به آموزش و پژوهش مشغول می باشم.

-  مشخصات کلی
- استاد راهنمای پایان نامه‌ها

-  مشاوره پایان نامه‌ها

- جوایز و افتخارات علمی

 داوری ها

  داور پایان نامه‌های تخصصی

-   داوری و نظارت طرح های تحقیقاتی

- مقالات چاپ شده در مجلات علمی و پژوهشی

- طرح های تحقیقاتی

- پروژه های کارشناسی

- مقالات علمی در کنفرانس‌ها

-  کارگاه ها

-  عضویت در انجمن های علمی

-  مسئولیت های اجرایی

-  آدرس

 

تاریخ بروز رسانی: 22 بهمن 1392

-  مشخصات کلی

نام و نام خانوادگی: علی احسانی

رشته تحصیلی: دامپزشکی                                 گرایش: بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

 رتبه علمی: دانشیار                                        دانشگاه اخذ آخرین مدرک تحصیلی: دانشگاه شیراز

محل خدمت فعلی: دانشگاه ارومیه                      گرایش مدرک تحصیلی: بهداشت و کنترل کیفی مواد غذایی

 

 
- استاد راهنمای پایان نامه‌ها:

مهاری لاکتوباسیلوس کازئی و اسانس پونه کوهی بر استافیلوکوکوس اورئوس و لیستریا مونوسیتوژنز در طی تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی نگارنده: رزاق محمودی

بررسی تاثیر مونولورین بر روی باکتری های گرم مثبت در لورک نگارنده: حسین فیض الله بیگی

بررسی اثر مونولورین بر روی باکتری‌های گرم منفی در لوک (فرآورده تهیه شده از آب پنیر). نگارنده: جواد جعفرپور

بررسی تاثیر متقابل اسانس زیره، باکتری لاکتوباسیلوس پلنتاروم (پروبیوتیک) برلیستریا مونوسیتوژن در پنیر سفید ایرانی. نگارنده: نسیم حلال خور

بررسی تأثیر افزودن آلفا-توکوفرول به جیره و فیله (به صورت مستقیم) در افزایش زمان ماندگاری ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss طی نگهداری در دمای 4 درجه سانتیگراد. نگارنده: محمدصدیق جسور


 -  مشاوره پایان نامه‌ها:

اثر متقابل اسانس گیاهان زيره سبز، پونه كوهي همراه با نیسین بر روی باکتری هاي باسیلوس سرئوس و باسيلوس سوبتيليس در محيط كشت آزمایشگاهی و مدل غذایی، نگارنده: محمدرضا پژوهی الموتی

بررسی میزان آلودگی سالمونلایی در تخم مرغ های بومی مصرفی در ارومیه نگارنده : الهام احمدی

بررسی تاثیر آب پنیر(Whey)  بر واکنش سیتوتوکسیسیته سلول های کشنده طبیعی انسان (NK Cell) بر علیه سلول های هدف (K562)، نگارنده: مهدی ادریسی

مطالعه تاثیر باکتری های پروبیوتیک بر خواص پنیر سفید ایرانی تهیه شده به روش اولترافیلتراسیون و بررسی ماندگاری آن ها در پنیر مزبور، نگارنده: شهین زمردی

اثر سطوح و منابع مختلف روغن در پروفایل اسیدهای چرب سینه به اندامهای داخلی در طیور گوشتی، نگارنده: محمد حسین اقدمی

 


- جوایز و افتخارات علمی
:

دریافت لوح تقدیر از وزیر بهداشت- وزارت بهداشت و علوم پزشکی ایران (23 خرداد 1390)

 

 


  داوری ها:

شناسايي و تعيين هويت لاكتيك اسيد باكتري ها و مخمرهاي جدا شده از كشك سنتي استان فارس و انتقال آنها به كشك صنعتي به منظور بهبود طعم آن. نگارنده: دکتر پریسا آزادنیا (دانشگاه شیراز)

بررسی نقاط بحرانی آلودگی با باکتریهای سرماگرای فسادزا در خط تولید شیر پاستوریزه، با تاکید بر شناسایی فنوتیپی و ریبوتایپینگ سودوفلورسنس. نگارنده: دکتر علیرضا بدل توانا (دانشگاه شیراز)

اثرات مهارکننده باکتریایی ترکیبی اسانس میخک و عصاره دانه انگور در گوشت چرخ کرده گاومیش در شرایط یخچال . نگارنده: عذرا فرهنگ فر

جستجوی لیستریا منوسیتوژنز در ماهیان عرضه شده نقاط مختلف ارومیه و تعیین میزان شیوع و بروز آن . نگارنده: دکتر روژان مدرسی

بررسی افزایش اثرات ضدمیکروبی لیزوزیم بر روی باکتری های لیستریا منوسیتوژنز وسالمونلا تایفی موریوم نگارنده: سید سیاوش ساعی دهکردی

بررسی اثرات پرتودهی با اشعه گاما و نگهداری در سرمای بالای صفر روی ساختار فوق ریزبینی نگارنده: عزیزاله فلاح مهرجردی

بررسی اثر ضد باکتریایی عصاره الکلی بروموم بر استرپتوکوکوس اینیه و یرسینیاروکری . نگارنده: علی محبت

جستجوی آلودگی شیر با آراکانوباکتریوم پیوژنز به روش تکثیر ژن (PLO) پیالیزین. نگارنده: مهرنوش مشاک

بررسی روش های افزایش اثرات ضد میکروبی نایسین. نگارنده: محمد رهنما

 

 


 - داور پایان نامه‌های تخصصی

بهینه سازی فاکتورهای فناوری به منظور کاهش میزان آمین های بیوژنیک در پنیر سفید ایرانی نگارنده: جواد علی اکبرلو

تعیین میزان برخی از عناصر معدنی و فلزات سنگین در گوشت چند گونه مختلف ماهیان دریای خزر نگارنده: فریبا زینالی

 

 

-  
- داوری و نظارت طرح های تحقیقاتی

اینتراستریفیکاسیون مخلوط چربی و پیه و روغن پوماسه زیتون و روغن آفتابگردان

بررسی امکان پرورش گوشتی فیل ماهی (ماهی خاویار) در استخرهای خاکی

 

  
 - مقالات چاپ شده در مجلات علمی و پژوهشی :

شهین زمردی، مهدی رضوی روحانی، اصغر خسروشاهی اصل، علی احسانی. 1388. ماندگاری باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی و تاثیر آن بر خواص کیفی و حسی پنیر سفید ایرانی فراپاشی. مجله پژوهش‌های صنایع غذایی . جلد 1/19 شماره 2.

محمدرضا پژوهی، حسین تاجیک ، افشین آخوندزاده، حسن گندمی، علی احسانی ، فرنود شکوهی ثابت جلالی . ارزیابی فعالیت ضد میکروبی اسانس پونه کوهی(Mentha longifolia L.) و دانه زیره  سبز(Cumminum cyminum L.)  به تنهایی و توام با نیسین ، مجله پزشکی ارومیه (در دست چاپ).

رزاق محمودی، علی احسانی، حسین تاجیک ، افشین آخوندزاده بستی و اصغر خسروشاهی. 1390. بررسی اثر ضد میکروبی اسانس پونه کوهی و لاکتوباسیلوس کازئی علیه استافیلوکوکوس اورئوس در پنیر سفید ایرانی ، مجله علمی  پژوهشی فرآوری صنایع غذایی. 113- 124.

رزاق محمودی، علی احسانی، حسین تاجیک، افشین آخوندزاده. 1390. بررسي فعاليت ضد ميكروبي اسانس پونه كوهي و باكتري پروبيوتيك لاكتوباسيلوس كازئي بر رشد ليستريا مونوسيتوژنز در روند توليد، رسيدن و نگهداري پنير سفيد ايراني. فصلنامه گیاهان دارویی. 113-124.

علی احسانی، رزاق محمودی، امیر توکمه‌چی، محمدرضا پژوهی. 1390.  پنیر سفید ایرانی به عنوان یک فرآوری لبنی حامل باکتری‌های پروبیوتیک، مجله علوم علوم و صنایع غذایی ایران، 8 (3): 77-83.

رزاق محمودی، حسین تاجیک، امیر عباس فرشید، علی احسانی، پیمان زارع، مهران مرادی. 1390. تعیین ترکیبات شیمیایی پونه کوهی و خصوصیات ضد میکروبیاسانس آن علیه باکتری استافیلوکوکوس اورئوس. ارمغان دانش. 16 (6): 1-12.

علی احسانی، رزاق محمودی، پیمان زارع، عباس حسنی. 1390. مطالعه ترکیب شیمیایی و اثرات ضد میکروبی اسانسهای روغنی گیاهان موسیر (Alliumascalonicumو بادیان رومی (Pimpinella anisumعلیه لیستریا مونوسیتوژنز در پنیر فتا. مجله علوم علوم و صنایع غذایی ایران. 21 (3): 317-328.

محمدرضا پژوهی، حسین تاجیک، افشین آخوندزاده، حسن گندمی، علی احسانی. ترکیب شیمایی و فعالیت ضد میکروبی اسانس های پونه کوهی(Mentha longifoliaL.)  و زیره سبز (Cumminum cyminum L.) در سوپ، مجله علوم و صنایع غذایی ایران (در دست چاپ).

پیمان زارع، رزاق محمودی، علی احسانی. 1390. آنالیز شیمیایی و سنجش اثرات ضد باکتریایی اسانس گیاه کلپوره با استفاده از رزازورین به عنوان اندیکاتور و رشد سلولی باکتری. مجله علوم دارویی. 3: 188-183.

علی احسانی، رزاق محمودی، حسین فیض الله بیگی، مجتبی رئیسی، محمد هاشمی، احمد رضائیان، پیمان زارع. 1391. مطالعه اثرات بهداشتی مونولورین در لورک (غذای سنتی حاصل از آب پنیر). فصلنامه علوم و صنایع غذایی. 37 (9): 99-93. 

ﭘﺮوﯾﺰ ﺣﺴﻦ زاده، ﺣﺴﯿﻦ ﺗﺎﺟﯿﮏ، ﺳﯿﺪ ﻣﻬﺪي رﺿﻮي روﺣﺎﻧﯽ، ﻋﻠﯽ اﺣﺴﺎﻧﯽ، ﺟﻮاد ﻋﻠﯽ اﮐﺒﺮﻟﻮ، ﻣﻬﺮان ﻣﺮادي، 1390. اﺛﺮات اﺷﻌﻪ ﮔﺎﻣﺎ و ﭘﻮﺷﺶ ﺧﻮراﮐﯽ ﮐﯿﺘﻮزان ﺑﺮ روي وﯾﮋﮔﯽﻫﺎي ﺑﺎﮐﺘﺮﯾﺎﯾﯽ، ﺷﯿﻤﯿﺎﯾﯽ و ﺣﺴﯽ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮغ. ﻧﺸﺮﯾﻪ ﭘﮋوﻫﺶﻫﺎي ﺻﻨﺎﯾﻊ ﻏﺬاﯾﯽ. 21 (3): 369-355.

رزاق محمودی، علی احسانی و پیمان زارع. 1391. ویژگی های ترکیبات شیمیایی، ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی اسانس زیره سبز. نشریه پژوهش هاي صنایع غذایي. 3 (22): 321-311.                                                                          

 

Jasour MS, Rahimabadi EZ, Ehsani A, Rahnama M, Arshadi A (2011) Effects of Refrigerated Storage on Fillet Lipid Quality of Rainbow Trout (Oncorhynchus mykiss) Supplemented by α-Tocopheryl Acetate Through Diet and Direct Addition after Slaughtering. J Food Process Technol 2:124. doi:10.4172/2157-7110.1000124.

Nikoo M, Xu1X,  Benjakul S, Xu G, Ramirez-Suarez JC, Ehsani A, Kasankala LM, Duan X, Abbas S (2011). Characterization of gelatin from the skin of farmed Amur sturgeon Acipenser schrenckii. Int Aquat Res (2011) 3: 135-145.

Shahinfard V, Ehsani A, Panahi-Azar V, Yousefi NK, Jalali MS. 2012. Terbium-sensitized fluorescence method for the determination of dopamine in biological fluids and tablet formulation. Luminescence (IF: 1.731). 27(3): x. doi: 10.1002/bio.

Razzagh Mahmoudi, Hossein Tajik, Ali Ehsani, Amir A Farshid, Payman Zare And Mojtaba Hadian. 2012. Effects of Menthalongifolia L. essential oil on viability and cellular ultrastructure of Lactobacillus casei during ripening of probiotic Feta cheese. International Journal of Dairy Technology. 66 (1):77-82.

Razzaqh Mahmoudi, Hossein Tajik, Ali Ehsani, Payman Zare. 2012. Physicochemical and hygienic effects of Lactobacillus acidophilus in Iranian white cheese. Veterinary Research Forum. 3(3): 193-197.

Hassan Hassanzadazar, Ali Ehsani, Karim Mardani, Javad Hesari. 2012. Investigation of antibacterial, acid and bile tolerance properties of lactobacilli isolated from Koozeh cheese. Veterinary Research Forum.. 3(3): 181-185

Ali Ehsani , Razzagh Mahmoudi , Mina khodayari , Payman Zare. 2012. Histamine Levels in 3 type of Iranian cheese by Ion-Exchange Chromatography. Walailak Journal of Science and Technology. 9(3): 281-285.

Zakipour Rahimabadi, E., Jasour, M.S., Ehsani, A., Rahnama, M. and Arshadi, A. 2012. Dietary  supplementation versus direct postmortem addition of α-tocopherol acetate on fatty acid composition of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets during refrigerated storage. International Food Research Journal 19 (3): 1145-1151.

Ali Ehsani, Razzagh Mahmoudi. 2012. Effects of Mentha longifolia L. essential oil and Lactobacillus casei on the organoleptic properties, and on the growth of Staphylococcus aureus and Listeria monocytogenes during manufacturing, ripening and storage of Iranian white-brined cheese. International Journal of Dairy Technology. 66 (1):70-76.

Ali Ehsani, Mohammad Sedigh Jasour. 2012. Improvement of lipid stability of refrigerated rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets by pre-storage α-tocopherol dipping treatments. Veterinary Research Forum. 3 (4): 269-273.

Ali Ehsani, Mohammad Sedigh Jasour. 2012. microbiological properties and biogenic amines of whole pike-perch (Sander lucioperca, Linnaeus 1758): a perspective on fish safety  during postharvest handling practices and frozen storage. Journal of food science. 77 (12): M664-M668.

Ali Ehsani, Mohammad Sedigh Jasour. 2012. Determination of the short-term icing and frozen storage characteristics of ungutted Silver carp (Hypophthalmichthys molitrix). Journal of food processing and preservation. In Press.

Ali Ehsani, Mohammad Sedigh Jasour. 2012. Safety assessment of crayfish (Astacus leptodactylus Esch., 1823) from microbial load and biogenic amines signature: impact of post-catch icing and frozen storage. Journal of Food Properties. In Press.

Payman Zare, Razzagh Mahmoudi, Sina Shadfar, Ali Ehsani, Yasaman Afrazeh, Anoosha Saeedan, Farzad Niyazpour, and Babak Seyed Pourmand. 2012. Efficacy of chloroform, ethanol and water extracts of medicinal plants, Malva sylvestris and Malva neglecta on some bacterial and fungal contaminants of wound infections. Journal of Medicinal Plants Research. 6(29):4550-4552.

Ali Ehsani, Razzagh Mahmoudi. 2012. Phytochemical Properties and Hygienic Effects of Allium ascalonicum and Pimpinella anisum Essential Oils in Iranian White Brined Cheese. Journal of Essential Oil Bearing Plants. 15 (6): 1013-1020.

Hassan Hassanzadazar, Ali  Ehsani. 2013. Phenotypic Characterization of Lactic Acid Bacteria Isolated from Traditional KoopehCheese. Global Veterinaria. 10 (2): 148-152.

Ali Ehsani, Mohammad Sedigh Jasour, Mina Khodayari. 2013. Differentiation of Common Marketable-Size Rainbow trouts (Oncorhynchus mykiss) Based on Nutritional and Dietetic Traits: A Comparative Study. Journal of Applied Animal Research. In Press.

Mohammad Hashemi, Ali Ehsani, Nima Hosseini Jazani, Javad Ali Akbarlu, Razzaqh Mahmoudi. 2013. Chemical composition and in vitro antibacterial activity of essential oil and methanol extract of Echinophora platyloba D.C against some of food-borne pathogenic bacteria. Veterinary Research Forum. Veterinary Research Forum. 4 (2) 123 - 127

Seyed Mehdi Razavi Rohani, Javad Aliakbarlu, Ali Ehsani, Hassan Hassanzadazar. 2013. Biogenic amines determination in some traditional cheeses in West Azerbaijan province of Iran. Veterinary Research Forum. 4 (2) 115 – 118.

Hossein Naghili, Hossein Tajik, Karim Mardani, Seyed Mehdi Razavi Rouhani, Ali Ehsani, Payman Zare. Validation of drop plate technique for bacterial enumeration by parametric and nonparametric tests. Veterinary Research Forum. 4 (3) 179 – 183.

Razzaqh Mahmoudi, Ali Ehsani, Hossein tajik, Mohamadreza Pajohi-Alamoti. 2013. Evaluation of Phytochemical and Antibacterial Properties of some Medicinal Plants from Iran. Journal of Biologically Active Products from Nature. 3 (5-6) 310-322.

Ali Ehsani, Mohammad Sedigh Jasour, Mohammad Hashemi, Laleh Mehryar, Mina Khodayari. 2013. Zataria multiflora Boiss essential oil and sodium acetate: How they affect shelf life of vacuum-packaged trout burgers. International Journal of Food Science & Technology. Final acceptance.

Mehdi Nikoo, Soottawat Benjakul, Ali Ehsani, Jing Li, Fengfeng Wu, Na Yang, Baocai Xu, Zhengyu Jin, Xueming Xu. 2014. Antioxidant and cryoprotective effects of a tetrapeptide isolated from Amur sturgeon skin gelatin. Journal of Functional Foods. Final acceptance.

 

 
طرح های تحقیقاتی:

بررسی تولید پنیر سفید ایرانی به عنوان یک غذای حامل باکتری‌های پروبیوتیک

بررسي تغييرات ميزان آمين هاي بيوژن و فرار در ماهيان بومي و پرورشي و شاه ميگوي استان آذربايجان غربي

پایش کیفی آبهای رودخانه شهرچای و محدوده های مطالعاتی ارومیه،سرو، سیلوانا، موانا، زیوه و رشکان

ارزیابی اثرات ضد میکروبی اسانس­های روغنی گیاهان موسیر (Allium ascalonicum)، نعناع کوهی (Mentha sylvestrisو بهنا (مندی) (Chaerophyllummacrospermum) به تنهائی و در ترکیب با همدیگر روی باکتری­های لیستریا مونوسیتوژنز و اشر شیا کلی در طی پروسه تولید و نگهداری پنیر سفید ایرانی.

مقایسه تأثیر افزودن لیکوپن گوجه فرنگی به جیره غذایی و  فیله ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykissدر افزایش زمان ماندگاری طی نگهداری در یخچال.

بررسی امکان بهبود کارایی پوشش غذایی آلژینات در نگهداری ماهیان با استفاده از نانوذرات رس، ترکیبات آنتی اکسیدانی و باکتری­های لاکتوباسیلوس

 


- پروژه های کارشناسی
:

بررسي اثر حلال‌هاي مونولورين بر خاصيت ضدميكروبي باكتري استافيلوكوك اورئوس نگارنده: لقمان معروفی

تعیین میزان باکتری های ساکروفیل، مزوفیل و سودوموناس ماهی اسبله نگهداری شده در کنار یخ نگارنده :کبری دلاور

 

  
 - مقالات علمی در کنفرانس‌ها:

محمدصدیق جسور، اسحق زکی­پور رحیم آبادی، علی احسانی، محمد رهنما و علی ارشدی. بررسی اثرات آلفا- توکوفرول استات اضافه شده به جیره بر روی پارامتر های رشد و تغذیه ماهی قزل­آلای رنگین­کمان (Oncorhynchus mykiss) در مرحله پرورابندی. دومین کنفرانس ملی علوم شیلات و آبزیان. لاهیجان ایران.

محمدصدیق جسور، اسحق زکی­پور رحیم آبادی، علی احسانی، محمد رهنما و علی ارشدی. کاربرد آنتی اکسیدان ها در جلوگیری از اکسیداسیون چربی در محصولات شیلاتی. نخستین همایش ملی فرآوری و بهداشت فرآورده های شیلاتی، 26 و 27 بهمن ماه 1389. بندر انزلی. ایران.

محمدصدیق جسور، اسحق زکی­پور رحیم آبادی، علی احسانی، محمد رهنما و علی ارشدی.  اثر سطوح مختلف آلفا-توکوفرول استات بر روی ترکیب لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان در مرحله پرواربندی. نخستین همایش ملی فرآوری و بهداشت فرآورده های شیلاتی، 26 و 27 بهمن ماه 1389. بندر انزلی. ایران.

محمدصدیق جسور، اسحق زکی­پور رحیم آبادی، علی احسانی، محمد رهنما و علی ارشدی. اهمیت ویتامین E در پایداری چربی ها، خصوصیات ارگانولپتیک و پی آمدهای ناشی از ماندگاری گوشت ماهی. نخستین همایش ملی فرآوری و بهداشت فرآورده های شیلاتی، 26 و 27 بهمن ماه 1389. بندر انزلی. ایران.

محمدصدیق جسور، ابراهیم علیزاده دوغیکلایی، علی احسانی، هادی عبداله زاد. پرتودهی در آبزیان و اثرات آن در خصوصیات کیفی فیله ماهیان آبزیان. نخستین همایش ملی فرآوری و بهداشت فرآورده های شیلاتی، 26 و 27 بهمن ماه 1389. بندر انزلی. ایران.

محمدصدیق جسور، علی احسانی، اسحق زکی­پور رحیم آبادی. کاربردهای نوین فیبرها در غذاها، به عنوان افزودنی به فرآورده های شیلاتی. نخستین همایش ملی فرآوری و بهداشت فرآورده های شیلاتی، 26 و 27 بهمن ماه 1389. بندر انزلی. ایران.

محمدصدیق جسور، علی احسانی، اسحق زکی­پور رحیم آبادی. کاربرد آب الکترولیزه شده به عنوان آنتی میکروبیال در فراورده­های شیلاتی. نخستین همایش ملی فرآوری و بهداشت فرآورده­های شیلاتی، 26 و 27 بهمن ماه 1389. بندر انزلی. ایران.

محمدصدیق جسور، علی احسانی، سعید حاجی نژاد، حسین شمسی. چگونگی اجرای سیستم HACCAP در فرآورده­های شیلاتی. نخستین همایش ملی فرآوری و بهداشت فرآورده های شیلاتی، 26 و 27 بهمن ماه 1389. بندر انزلی. ایران.

محمدصدیق جسور، عبدالعلی راهداری، اسحق زکی­پور رحیم آبادی، علی احسانی. فلزات سنگین عامل محدود کننده مصرف آبزیان. نخستین همایش ملی فرآوری و بهداشت فرآورده های شیلاتی، 26 و 27 بهمن ماه 1389. بندر انزلی. ایران.

محمدصدیق جسور، علی احسانی. تأثیر استفاده از کیسه‌های پلاستیکی معمولی و زیپ‌دار در نگهداری فیله ماهی قزل آلای رنگین‌کمان طی نگهداری در دمای یخچال. اولین کنگره ملی علوم و فناوری های نوین در کشاورزی. 21-19 شهریورماه 1390. زنجان. ایران.

علی احسانی، رزاق محمودی، نسیم حلال خور. بررسی ترکیب شیمیایی و اثر ضد میکروبی و حسی اسانس زیره سبز در پنیر سفید ایرانی. اولین کنگره ملی علوم و فناوری های نوین کشاورزی. 21-19 شهریورماه 1390. زنجان. ایران.

رزاق محمودی، علی احسانی. مطالعه ترکیب شیمیایی و اثرات ضد میکروبی اسانس روغنی گیاه موسیر(Allium ascalonicum) علیه اشیرشیاکلی در پنیر سفید آب نمکی. کنگره ملی نقش زیست فناوری در صنایع غذایی 19-20 مهر 1390 گیلان  رشت.

پیمان زارع، رزاق محمودی، ناصر آق، علی احسانی. ارزیابی بیماریزایی آئروموناس هیدروفیلای مقاوم به آنتی بیوتیک­های تتراسایکلین و پنی سیلین­ها در فیل ماهی‌های پرورشی. دومین کنفرانس ملی علوم و شیلات و آبزیان ایران. 20 تا 22 خرداد 1390. لاهیجان. ایران.

رزاق محمودی، علی احسانی، پیمان زارع. بررسی میزان هیستامین در ماهی کپور معمولی و تعیین ارتباط آن با کیفیت گوشت ماهی. دومین کنفرانس ملی علوم و شیلات و آبزیان ایران. 20 تا 22 خرداد 1390. لاهیجان. ایران.

علی احسانی، رزاق محمودی. مطالعه اثرات بهداشتی و فیزیکوشیمیایی اسانس روغنی گیاه بادیان رومی (Plmpinella anisum) در پنیر فتا. کنگره ملی نقش زیست فناوری در صنایع غذایی 19-20 مهر 1390 گیلان  رشت

رزاق محمودی، علی احسانی، پیمان زارع. بررسی میزان هیستامین در ماهی کپور معمولی و تعیین ارتباط آن با کیفیت گوشت ماهی. دومین کنفرانس ملی علوم و شیلات و آبزیان ایران. 20 تا 22 خرداد 1390. لاهیجان. ایران.

محمدصدیق جسور، علی احسانی. تغییرات ترکیب اسیدهای چرب فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال. هفدهمین کنگره دامپزشکی ایران. 9 تا 11 اردبیهشت ماه 1391. تهران، ایران.

محمدصدیق جسور، علی احسانی. بررسی تغییرات ارزش غذایی فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان در آغاز و انتهای مرحله پرواربندی. هفدهمین کنگره دامپزشکی ایران. 9 تا 11 اردبیهشت ماه 1391. تهران، ایران.

علی احسانی، محمدصدیق جسور. تعیین کیفیت شیمیایی و میکروبی ماهی کپور نقره ای در طی شرایط حمل و نقل شبیه سازی شده. نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی. 1 اردبیهشت 1391. قم. ایران.

علی احسانی، محمد هاشمی، مینا مظفری، محمدصدیق جسور. شناسایی ترکیبات و خواص ضد باکتریایی اسانس نعناع فلفلی بر علیه 5 باکتری بیماریزای مهم در مواد غذایی. نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی. 1 اردبیهشت 1391. قم. ایران.

علی احسانی، محمدصدیق جسور، محمد هاشمی. اندازه گیری میزان چربی کل و ترکیب اسیدهای چرب در فیله ماهی سوف معمولی. نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی. 1 اردبیهشت 1391. قم. ایران.

علی احسانی، محمدصدیق جسور. تعیین کیفیت شیمیایی و میکروبی کپور نقره ای طی شرایط حمل و نقل شبیه سازی شده. نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی. 1 اردبیهشت 1391. قم. ایران.

علی احسانی، امیر تکمه چی، ناصر آق، سعید مشکینی، محمدصدیق جسور، بهروز آتشبار، محمد هاشمی. بررسی میزان تغییرات هیستامین و تیرامین در ماهی سیم معمولی (Abramis brama) طی دوره یخ گذاری کوتاه مدت و نگهداری در فریزر. نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی. 1 اردبیهشت 1391. قم. ایران.

علی احسانی، محمدصدیق جسور. اهمیت چربی ماهی در تغذیه انسان. نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی. 1 اردبیهشت 1391. قم. ایران.

علی احسانی، محمدصدیق جسور. تعیین کیفیت شیمیایی و میکروبی ماهی کپور نقره ای در طی شرایط حمل و نقل شبیه سازی شده. نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی. 1 اردبیهشت 1391. قم. ایران.

مجتبی رئیسی، علی احسانی، محمد هاشمی، حسین نقیلی. روش های آنالیز میکروبی در فرآورده های لبنی. نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی. 1 اردبیهشت 1391. قم. ایران.

محمد هاشمی، علی احسانی، مجتبی رئیسی، حسن حسن زاد آذر. جداسازی و شناسایی لاکتوباسیل ها در پنیرهای سنتی استان آذربایجان غربی. نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی. 1 اردبیهشت 1391. قم. ایران.

حسن حسن زاد آذر، کریم مردانی، علی احسانی، تورج مهدیزاده، حسین نقیلی، محمد هاشمی، مجتبی رئیسی. جداسازی و تعیین فنوتیپ باکتریهای اسیدلاکتیک از پنیر سنتی کوزه. نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی. 1 اردبیهشت 1391. قم. ایران.

مجید امین زارع، علی احسانی، بهناز بازرگانی گیلانی، محمد تقی ذوالقدر، مهرداد تشکری. مطالعه رفتار باکتری لیستریا مونوسیتوجنز در پنیرهای نرم و در حضور باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس. نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی. 1 اردبیهشت 1391. قم. ایران.

مجید امین زارع، علی احسانی، محمد تقی ذوالقدر ، مهرداد تشکری. بررسی رفتار باکتری سالمونلاتایفی موریوم در هنگام تولید و فرآوری پنیر فتا. نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی. 1 اردبیهشت 1391. قم. ایران.

مجید امین زارع، علی احسانی، بهناز بازرگانی گیلانی، خسرو حاتمی لورزنی، محمد تقی ذوالقدر. مطالعه رفتار باکتری های سالمونلاتایفی موریوم و سالمونلا انتریریدیس تلقیح شده در پنیر نرم در مقابل فشار هیدرواستاتیکی بالا. نخستین همایش ملی صنعت و بهداشت مواد غذایی با منشاء دامی. 1 اردبیهشت 1391. قم. ایران.

علی احسانی، مجید امین زارع، بهناز بازرگانی و حسن حسن زاد آذر. بررسی میزان آلودگی باکتریایی و قارچی در خط تولید دوغ صنعتی. دومین کنگره ملی علوم آزمایشگاهی دامپزشکی. 22 آذر 1391. سمنان. ایران.

علی احسانی، شادیه محمدی، سرور خلیلی صدقیانی، محمد هاشمی و مرتضی سراوانی. مقایسه اثرات ضد باکتریایی اسانس های بادرنجبویه و بادرسبی در شرایط آزمایشگاهی. گنگره ملی پزوهشگران و نخبگان ایمنی غذا(از مزرعه تا غذا). 30 بهمن 1391. تهران. ایران.

محمد هاشمی، علی احسانی، محمدصدیق جسور، مجید امین زارع، مرتضی سراوانی. HACCP: رهیافتی ممتاز جهت مدیریت خطرات و کنترل کیفیت مواد غذایی. گنگره ملی پزوهشگران و نخبگان ایمنی غذا(از مزرعه تا غذا). 30 بهمن 1391. تهران. ایران.

علی احسانی، محمدصدیق جسور، محمد هاشمی و مینا خدایاری. طبقه بندی کپور ماهیان صید شده از سد ارس بر اساس شاخص های کیفیت چربی. گنگره ملی پزوهشگران و نخبگان ایمنی غذا(از مزرعه تا غذا). 30 بهمن 1391. تهران. ایران.

علی احسانی، محمدصدیق جسور، محمد هاشمی. تغییرات ظرفیت نگهداری آب در عضله ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال. گنگره ملی پزوهشگران و نخبگان ایمنی غذا(از مزرعه تا غذا). 30 بهمن 1391. تهران. ایران.

علی احسانی، محمدصدیق جسور و ناصر آق. تعیین سطوح مختلف لیکوپن بر روی شاخص های کیفیت فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان. گنگره ملی پزوهشگران و نخبگان ایمنی غذا(از مزرعه تا غذا). 30 بهمن 1391. تهران. ایران.

علی احسانی، محمدصدیق جسور و مینا خدایاری. کاربرد فیلم های خوراکی و پوشش های غذایی با خواص آنتی میکروبی در صنایع غذایی. گنگره ملی پزوهشگران و نخبگان ایمنی غذا(از مزرعه تا غذا). 30 بهمن 1391. تهران. ایران.

محمد هاشمی، علی احسانی، جواد علی اکبرلو، سمانه نقیبی، محمدصدیق جسور، سجاد شکری. گیاه اکینوفورا پلتی لوپا: منبع بالقوه ضد باکتریایی در برابر باکتریهای گرم مثبت. گنگره ملی پزوهشگران و نخبگان ایمنی غذا(از مزرعه تا غذا). 30 بهمن 1391. تهران. ایران.

علی احسانی، محمدصدیق جسور، ناصر آق و مینا خدایاری. بررسی افزودن سطوح مختلف لیکوپن به جیره بر روی ترکیب شیمیایی قزل آلای رنگین کمان. گنگره ملی پزوهشگران و نخبگان ایمنی غذا(از مزرعه تا غذا). 30 بهمن 1391. تهران. ایران.

علی احسانی، محمد هاشمی، سرور خلیلی صدقیانی، شادیه محمدی، سمانه نقیبی، محمدصدیق جسور. ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و ضد باکتریایی اسانس زیره سیاه کرمان. گنگره ملی پزوهشگران و نخبگان ایمنی غذا(از مزرعه تا غذا). 30 بهمن 1391. تهران. ایران.

علی احسانی، سرور خلیلی صدقیانی، شادیه محمدی، محمد هاشمی، بهناز بازرگانی گیلانی، مینا خدایاری. بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس های بادرنجبویه و بادرشبی. گنگره ملی پزوهشگران و نخبگان ایمنی غذا(از مزرعه تا غذا). 30 بهمن 1391. تهران. ایران.

علی احسانی، حسن حسن زاد آذز، حسین نقیلی. فعالیت ضد باکتریایی بر روی لیستریا منو سیتوژنز و ماندگاری لاکتوباسیلوس برویس جداسازی شده از پنیر سنتی کوپه در پنیر صنعتی اولترا فیلتره. گنگره ملی پزوهشگران و نخبگان ایمنی غذا(از مزرعه تا غذا). 30 بهمن 1391. تهران. ایران.

علی احسانی، محمدصدیق جسور، ناصر آق. تأثیر آنتی‌اکسیدانتی لیکوپن به دو صورت افزوده شده به جیره و روی فیله بر کیفیت فیله ماهی قزل‌آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال. بیست و یکمین کنگره ملی علم و صنایع غذایی ایران. 7 تا 9 آبان 1392. شیراز. ایران.

خواص تغذیه ای گریب فروت. دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا. 4-5 آذر 1392. تهران. ایران.

مروری بر فواید استفاده از پروتئین های آب پنیر در صنایع غذایی و پزشکی. دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا. 4-5 آذر 1392. تهران. ایران.

شناسایی یک مخزن طبیعی پروبیوتیک. دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا. 4-5 آذر 1392. تهران. ایران.

ارزیابی خواص آنتی اکسیدانی و اثرات ضد میکروبی اسانس روغنی گیاه زیره سیاه کرمان بر علیه بکتریایی لیستریا مونوساتیوزنز و اشرشیاکلی در پنیر سفید ایرانی. دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا. 4-5 آذر 1392. تهران. ایران.

ارزیابی آزمایشگاهی ترکیبات شیمیایی و فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس پونه کوهی، بادرشبی، بادرنجبوبه، مریم گلی و نعناع فلفلی. دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا. 4-5 آذر 1392. تهران. ایران.

بررسی منابع و میزان آلودگی میکروبی کارخانه تولید دوغ ایرانی  در شهرستان ارومیه . دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا. 4-5 آذر 1392. تهران. ایران.

آنالیز میکروبی باکتریهای مزوفیل فیله ی ماهی قزل آلای رنگین کمان پوشش داده شده با پروتئین آب پنیر به همراه سیستم لاکتوپراکسیداز طی نگهداری در یخچال . دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا. 4-5 آذر 1392. تهران. ایران.

اثر سیستم لاکتوپراکسیداز به همراه پوشش پروتئین آب پنیر بر میزان بازهای ازته فرار(TVB-N)  در فیله ی ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال. دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا. 4-5 آذر 1392. تهران. ایران.

تاثیر پوشش زیست تخریب پذیر پروتئین آب پنیر به همراه سیستم لاکتوپراکسیداز بر روی گونه های سودوموناس در فیله ی ماهی قزل آلای رنگین کمان طی نگهداری در یخچال . دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا. 4-5 آذر 1392. تهران. ایران.

تاثیر سیستم لاکتوپراکسیداز به عنوان یک نگه دارنده طبیعی درافزایش ماندگاری و ایمنی مواد غذایی. دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا. 4-5 آذر 1392. تهران. ایران.

تعیین حداقل غلظت مهارکنندگی و حداقل غلظت کشندگی سیستم لاکتوپراکسیداز باکتری های ویژه ی فساد آبزیان. دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا. 4-5 آذر 1392. تهران. ایران.

فرآوری با میدانهای الکتریکی پالسی. دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا. 4-5 آذر 1392. تهران. ایران.

تکنولوژی اولتراساند و کاربرد آن در فرآوری‌های غیر حرارتی. دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا. 4-5 آذر 1392. تهران. ایران.

تکنولوژی پالس‌های نوری. دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا. 4-5 آذر 1392. تهران. ایران.

فرآوری با فشار بالا. دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا. 4-5 آذر 1392. تهران. ایران.

فرآوری با میدانهای الکتریکی پالسی. دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا. 4-5 آذر 1392. تهران. ایران.

کاربرد سیالات فوق بحرانی در فرآوری غذا. دومین کنگره ملی پژوهشگران ایمنی غذا. 4-5 آذر 1392. تهران. ایران.

علی احسانی، محمدصدیق جسور. تغییرات آمین های بیوژن و بارمیکروبی ماهی کپور معمولی طی نگهداری در دماهای مختلف. بیست و یکمین کنگره ملی علم و صنایع غذایی ایران. 7 تا 9 آبان 1392. شیراز. ایران.

 

Effects of periodic hydration and dehydration on nutrition valve of -hatched nauplii of Artemia urmiana: Second international symposium / workshop on biology and distribution of Artemia , 13-14 Dec. 2010

Ali Ehsani, Razagh Mahmoudi. Evaluation of Antimicrobial properties of Mentha longifo L. Essential oil and Lactbacillus casei (probiotic) against Staphylococcus aureus in Iranian whith cheese. 2nd international Congress of Food Hygiene. April 30- May 1, 2011, Tehran – Iran.

Ehsani, A., Mahmoudi, R., Halalkhor , N., Siraty, N. Study of effect Cuminum cyminum L. essential oil and probiotic (Lactobacillus Plantarum) on Listeria monocytogenes durg manufacture, ripening and storage of Iranian white brined cheese. 2nd international Congress of Food Hygiene. April 30- May 1, 2011, Tehran – Iran.

Ehsani, A., Mahmoudi, R., Tajik, H., Pajohi Alamoti, M.R. Study on Antimicrobial Prooerties of Mentha Longiflia L. Essential oil and Lactobacillus casei on Growth of Listeria monocytogenes in iranian white cheese: 2nd international Congress of Food Hygiene. April 30- May 1, 2011, Tehran – Iran

Razzag mahmoudi, Ali Ehsani. Study on Survival Listeria monocytogenes during manufacture, ripening and storage process of probiotic Iranian white cheese, 2nd international Congress of Food Hygiene April 30- May 1, 2011. Tehran – Iran.

Razzag Mahmoudi, Ali Ehsani. Antimicrobial effects of Allium ascalonium and pimpinella animal Essential oils against Escherichia coli in Iranian white cheese, 2nd international Congress of Food Hygiene April 30- May 1, 2011. Tehran – Iran.

Razzagh Mahmoudi, Ali Ehsani. Iranian white cheese as a food carrier for probiotic bacteria, 2nd international Congress of Food Hygiene. April 30- May 1, 2011. Tehran – Iran.

Ali Ehsani, Razzagh Mahmoudi.  Antimicrobial activity of Allium Ascalonium and pimpinella Anisum essential oils on growth of Listeria monocytogenes during production , ripening and storage of Iranian white cheese. 2nd international Congress of Food Hygiene. April 30- May 1, 2011. Tehran – Iran.

Ehsan Feyzi Karim Abadi, Asghar Khosroshahi Asi, Mohmmad Alizadeh, Ali Ehsani. Effect of some essential oils on the biogenic amines productions in Iranian white cheese.  2nd international Congress of Food Hyglene. April 30- May 1, 2011. Tehran – Iran.

Mohammad Sedigh Jasour, Ali Ehsani. Effects of pre-storage α-tocopherol acetate superficial treatment on lipid oxidation of refrigerated rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) fillets. Aquaculture Europe. Rhodes, Greece. October 18-21, 2011.

Mohammad Sedigh Jasour, Amir Tukmechi, Ali Ehsani. The effect of dietary vitamin E and probiotic, Lactobacillus rhamnosus on proximate composition parameters of rainbow trout (Onchorhynchus mykiss). Aquaculture Europe. Rhodes, Greece. October 18-21, 2011.

Mohammad Sedigh Jasour, Eshagh Zakipour Rahimabadi, Ali Ehsani, Mohammad Rahnema, Ali Arshadi. Antioxidative effects of dietary α-tocopherol acetate on lipid oxidation of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) during storage in refrigerator. 2nd international congress of food hygiene. April 30- 1 may, 2011. Tehran, Iran. 

Mohammad Sedigh Jasour, Eshagh Zakipour Rahimabadi, Ali Ehsani. Survey on effect of dietary α-tocopherol acetate on the chemical composition of rainbow trout (Onchorhynchus mykiss) fillets. 2nd international congress of food hygiene. April 30- 1 may, 2011. Tehran, Iran.

Mohammad Sedigh Jasour, Ali Ehsani, Hosein Shamsi. Study on antioxidative effects of dietary high level L-ascorbicl-2- polyphosphate and superficial α-tocopherol acetate in rainbow trout fillets during storage at 4°C. 2nd international congress of food hygiene. April 30- 1 may, 2011. Tehran, Iran.

Ali Ehsani, Mohammad Sedigh Jasour. Effect of dietary high dose of vitamin C on lipid oxidation of rainbow trout (Oncorhynchusmykiss) fillets during refrigerated storage. Aquaculture Europe. Rhodes, Greece. October 18-21, 2011.

Ali Ehsani, Mohammad Sedigh Jasour, Hossein Shamsi. Quality preservation of refrigerated rainbow trout (Oncorhynchus mykiss) muscle by dietary high dose vitamin C and pre-storage vitamin E dipping treatment. Aquaculture Europe. Rhodes, Greece. October 18-21, 2011.

Ali Ehsani, Amir Tukmechi, Naser Agh, Saeed Meshkini, Mohammad Sedigh Jasour, Razzagh Mahmoudi, Ali Mohebat, Zakaria Vahabzade. Evaluation nutritional quality of crayfish Astacus leptodactylus from the Aras Dam Lake (north west of Iran). AQUA 2012, Prague, Czech Republic. September 1-5, 2012.

Ali Ehsani, Mohammad Sedigh Jasour. The lipid quality indicators of most valuable freshwater tropical fish species of the Cyprinidae family from Aras Dam Lake (north west of Iran). AQUA 2012, Prague, Czech Republic. September 1-5, 2012.

Ali Ehsani, Mohammad Sedigh Jasour . Quality changes of rainbow trout Oncorhynchus mykiss: effects of traditional handling method during transport. AQUA 2012, Prague, Czech Republic. September 1-5, 2012.

Ali Ehsani, Mohammad Sedigh Jasour, Amir Tukmechi . Safety assessment of fresh bream Abramis brama from microbial load and biogenic amines signature. AQUA 2012, Prague, Czech Republic. September 1-5, 2012.

 


-  کارگاه ها
:

دوره 4 ماهه در دانشگاه Gulph کانادا.

دوره های کاگاه‌های آموزشی فرهنگی در تهران دو دوره.

اردوی آموزشی- فرهنگی در کشور مالزی

 


 -  عضویت در انجمن های علمی:

مسئول راه اندازی انجمن علمی بهداشت مواد غذایی ایران

 


-
  مسئولیت های اجرایی:

رئیس کتابخانه دانشکده دامپزشکی دانشگاه ارومیه از تاریخ 1375 تا 1377  دلیل رها کردن مسئولیت: ادامه تحصیل

مدیر کل امور دانشجویان دانشگاه ارومیه: از تاریخ: 29/01/1384 تا تاریخ 29/10/1384 دلیل رها کردن مسئولیت: قبول مسئولیت بعدی

مدیر کل امور فرهنگی دانشگاه ارومیه:  از تارخ 29/10/84 تا تاریخ 14/08/1387 دلیل رها کردن مسئولیت: قبول مسئولیت بعدی

دبیر اجرایی کنگره بین المللی آرتمیا 13-14 دسامبر 2009 ارومیه  ایران

دبیر هیئت نظارت بر تشکل های اسلامی دانشگاه ارومیه: از تاریخ 29/10/1387 تا ادامه دارد.

عضو کمیته انظباطی دانشگاه ارومیه: از تاریخ 01/7/1384 تا ادامه دارد.

عضو شورای فرهنگی دانشگاه: از تاریخ 14/8/1387 تا ادامه دارد.

عضو کمیته ناظر بر نشریات دانشجویی دانشگاه ارومیه: از تاریخ 14/8/1387 تا ادامه دارد.

مشاور فرهنگی دانشگاه ارومیه با حکم رئیس دانشگاه: از تاریخ 14/8/1387 تا ادامه دارد.

عضو شورای پژوهشی و انتشارات دانشگاه ارومیه: از تاریخ 14/8/1387 تا ادامه دارد.

مسئول راه اندازی گروه پژوهشی علوم و صنایع غذایی دانشگاه ارومیه

رئیس پژوهشکده آرتمیا و جانوران آبزی (با ردیف بودجه مستقل) از تاریخ 14/08/1387 تا تاریخ 21/11/1392.

 

ehsaniali@yahoo.com

           

 

بازگشت به بالای صفحه