Dr. Rasul Jalili Marandi

رسول جلیلی مرندی


 



نام: رسول نام خانوادگي: جليلي مرندي
سال و محل تولد: 1335- مرند
مرتبه دانشگاهي: دانشيار
تاريخ استخدام: 1369
كارشناسي در رشته باغباني، سال اخذ 1363. دانشگاه اژه- تركيه
كارشناسي ارشد در رشته باغباني سال اخذ 1365، دانشگاه اژه- تركيه
دكتري در رشته باغباني سال اخذ 1369، دانشگاه اژه- تركيه
عنوان پايان نامه كارشناسي ارشد: بررسي دوره هاي مختلف خواب جوانه هاي انگور
عنوان پايان نامه دكتري: بررسي خصوصيات بيولوژيكي برخي از ارقام انگور پيوند شده بر روي پايه هاي
R99


مدارک علمی دانشگاهی:


كارشناسي در رشته باغباني، سال اخذ 1363. دانشگاه اژه- تركيه--- كارشناسي ارشد در رشته باغباني سال اخذ 1365، دانشگاه اژه- تركيه--- دكتري در رشته باغباني سال اخذ 1369، دانشگاه اژه- تركيه


عنوان پایان نامه کارشناسی ارشد: بررسی دوره های مختلف خواب جوانه های انگور


عنوان پایان نامه دکتری: بررسی خصوصیات بیولوژیکی برخی از ارقام انگور پیوند شده بر روی پایه های R99


 


 


وضعیت شغلی و مسئولیت اجرایی:


عضو هیئت علمی گروه باغبانی 


 


مرتبه علمی:


دانشيار 


 


عضویت در کمیته های تخصصی و اجرایی:


1- عضو هيات تحريريه مجله پژوهش در كشاورزي دانشگاه اروميه 2- عضو كميته تخصصي هيات مميزه دانشگاه اروميه3- مشاور پايان نامه دوره كارشناسي ارشد. 4- مشاور طرح هاي تحقيقاتي جهاد كشاورزي. 5- عضو كميته انگور وزارت جهاد كشاورزي. 


 


عضویت در انجمن های علمی:


1- عضو انجمن علوم باغباني ايران . 


 


تألیفات و ترجمه:


 


 


 


1-تاجبخش، م. و جلیلی مرندی، ر. 1372. لغات و اصطلاحات علوم زراعی و گیاهی. انتشارات جهاد دانشگاهی ارومیه. 269صفحه


2- جلیلی مرندی، ر. و حکیمی رضایی، ج. 1377. پرورش فندق، بادام و گردو (ترجمه). انتشاران جهاد دانشگاهی ارومیه. 205صفحه.


3- جلیلی مرندی، ر. 1381. میوه کاری. انتشارات جهاد دانشگاهی ارومیه. 289صفحه.


4- جلیلی مرندی، ر. 1382. ازدیاد نباتات. انتشارات جهاد دانشگاهی ارومیه. 469صفحه.


5- جلیلی مرندی، ر. 1383. فیزیولوژی بعد از برداشت. انتشارات جهاد دانشگاهی ارومیه. 276صفحه.


6-تاجبخش، م. و جلیلی مرندی، ر. 1384. واژه نامه علوم کشاورزی و گیاهی. انتشارات جهاد دانشگاهی ارومیه. 385صفحه.


7- جلیلی مرندی، ر. 1386. میوه های ریز. انتشارات جهاد دانشگاهی ارومیه. 290صفحه.


8- جلیلی مرندی، ر. 1388. پرورش میوه های مناطق معتدله. انتشارات جهاد دانشگاهی ارومیه. 362صفحه.


9- جلیلی مرندی، ر. 1389. فیزیولوژی تنش های محیطی و مکانیسم های مقاومت در گیاهان باغی (دوره دو جلدی) انتشارات جهاد دانشگاهی. 1400صفحه.


 


مقالات چاپ شده در مجلات علمی ترویجی:


1- بررسي روش‌هاي مبارزه با علف‌هاي هرز تاكستان‌ها. مجله زيتون شماره 131- 1375.


2- بررسي و مقايسه انواع بارگاه (ورزن) براي تهيه كشمش. مجله زيتون شماره 124- 1373.


3- تاثير روش هاي مختلف هرس در باردهي بوته‌هاي انگور. مجله زيتون شماره 130- 1375.


4- بررسي شرايط نگهداري انگور در انبارهاي سرد. مجله زيتون شماره 125- 1374.


مقالات  چاپ شده در مجلا ت علمی پژوهشی :


1- جلیلی مرندی، ر. 1374. تاثیر زمان قلمه گیری در ریشه زایی قلمه های تک جوانه ای برخی از ارقام انگور. مجله علوم کشاورزی ایران. شماره 3، جلد26.


2- جلیلی مرندی، ر. 1375. بررسی تاثیر سر شاخه زنی در عملکرد و کیفیت رقم انگور بی دانه سفید. مجله علوم و صنایع کشاورزی، شماره2، جلد10.


3- جلیلی مرندی، ر.1376 .بررسی میزان مقاومت برخی از ارقام انگور در مقابل سرما. مجله دانش کشاورزی. جلد7، شماره های 3و4.


4-جليلي مرندي،ر.1376.بررسي تاثير نوع محيط كشت در ريشه‌زايي قلمه انگور. مجله علوم و فنون كشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه صنعتي اصفهان. جلد 1، شماره 2.


5- جلیلی مرندی، ر. 1377. مقایسه عملکرد تخمینی و حقیقی چهار رقم انگور محلی ارومیه. مجله علمی کشاورزی. جلد21، شماره 1و2.


6- جلیلی مرندی، ر.1377. بررسی تحمل 10رقم انگور در غلظت های مختلف نمک به صورت کلرورسدیم، تحت شرایط درون شیشه ای. مجله علوم کشاورزی ایران. جلد29، شماره3.


7- جلیلی مرندی، ر. 1378. بررسی مقاومت برخی از ارقام انگور  در مقابل سرما و رابطه آن با دوره استراحت جوانه ها. علوم کشاورزی مدرس. دوره اول، شماره اول.


8- جلیلی مرندی، ر. 1378. تاثیر سطوح مختلف هرس بر عملکرد رقم انگور بیدانه سفید. مجله علوم کشاورزی ایران. جلد3، شماره3.


 9- جليلي مرندي،ر.1378. تاثير سطوح مختلف هرس روي برخي خصوصيات كمي و كيفي محصول و قدرت رشد بوته‌هاي انگور بيدانه سفيد. مجله علمي كشاورزي دانشگاه شهيد چمران. جلد 22، شماره2.


10- جلیلی مرندی، ر. 1381. بررسی دوره های مختلف خواب و نیاز سرمایی برخی از ارقام انگور. مجله پژوهش در علوم کشاورزی.


11-رضایی، ر.، جلیلی مرندی، ر. حسنی، ق. 1385. تعیین مناسبترین روش و زمان پیوند گردو. در شرایط آب و هوایی استان آذربایجان غربی مجله دانش کشاورزی. جلد16، شماره4.


12- جلیلی مرندی، ر.، جلیل دوستعلی، پ. و حسنی، ع. 1388. بررسی تحمل دو پایه سیب به غلظت های مختلف کلرورسدیم در شرایط درون شیشه ای. مجله علوم باغبانی ایران، دوره4، شماره1.


13-حسنی، ع.، جلیلی مرندی، ر و قوستا، ی. 1388. استفاده از اسانس های گیاهی برای کنترل بیماری کپک خاکستری میوه گلابی. مجله علوم باغبانی ایران. دوره4، شماره1



مقالات ارائه شده در کنگره ها و سمینارها:



1-جلیلی مرندی، ر. 1373. بررسی عوامل موثر در کیفیت قبل از برداشت میوه سیب. اولین سمینار سراسری بازاریابی و توسعه صادرات سیب و کنسانتره ایران.



2-جلیلی مرندی، ر. 1375. بررسی تاثیر فعالیت برگ بعد از برداشت محصول در عملکرد انگور بی دانه سفید. اولین کنگره انجمن علوم باغبانی ایران.



3-جلیلی مرندی، ر. 1375 تاثیر شدت هرس در میزان رشد و محصول دهی رقم انگور بی دانه سفید. اولین کنگره انجمن علوم باغبانی ایران.



4-جلیلی مرندی، ر. 1375. بررسی محافظت ارقام مختلف انگور در انبارهای با اتمسفر کنترل شده. نخستین همایش سردخانه ها و نقش آن در توسعه اقتصادی.



5-جلیلی مرندی، ر. 1375. بررسی میزان مقاومت برخی از ارقام انگور در مقابل سرما. اولین کنگره انجمن علوم باغبانی ایران.



6-جلیلی مرندی، ر. 1379. تاثیر وضعیت رشد شاخه ها در واکنش فیزیولوژیکی، رشد رویشی و عملکرد برخی از ارقام انگور. دومین کنگره علوم باغبانی ایران.



7-جلیلی مرندی، ر. 1379. تعیین مناسبترین شدت هرس در ارتباط با محل استقرار جوانه های بارور برخی از ارقام انگور. همایش ملی انگور.



8- جلیلی مرندی، ر. 1382. تاثیر زمان هرس در دوره های فنولوژیکی، کمیت و کیفیت محصول برخی از ارقام انگور. سومین کنگره علوم باغبانی.



9- جلیلی مرندی، ر. 1382. تاثیر محلول پاشی اکسین، جیبرلین، کینتین بر خصوصیات کمی و کیفی میوه و زمان رسیدن محصول در شش رقم انگور محلی ارومیه. سومین کنگره علوم باغبانی.



10- جلیلی مرندی،ر. 1382. تاثیر برخی مواد شیمیایی در جوش خوردن محل پیوند گردوی ایرانی. سومین کنگره علوم باغبانی.



11- جلیلی مرندی، ر. 1382. اثر شرایط مختلف گرده افشانی روی برخی خصوصیات کمی و کیفی میوه شش رقم انگور. اولین همایش ملی خشکبار کشور.



12- جلیلی مرندی، ر. 1383. بررسی تهیه کشمش به وسیله دستگاه های خشک کن خورشیدی. اولین کنفرانس اکو انرژی ایران.



13- جلیلی مرندی، ر. 1384. استفاده از اسانس های گیاهی برای کنترل بیماری های بعد از برداشت میوه ها و سبزی ها. همایش ملی گیاهان دارویی و عسل.



14-ناصری، ل. جلیلی مرندی، 1384. اثر زمان و نوع پیوند و تاثیر برخی ترکیبات شیمیایی در جوش خوردن پیوند جوانه گردوی ایرانی. چهارمین کنگره علوم باغبانی.



15- جلیلی مرندی، ر. حاجی تقی لو،ر. 1384. بررسی روش تعیین ضریب سطح برگ در برخی از ارقام انگور. چهارمین کنگره علوم باغبانی.



16- جلیلی مرندی، ر. 1384. بررسی اثر شرایط مختلف محیطی روی پدیده های تناوبی و نیاز مجموعه حرارتی پنج رقم انگور. چهارمین کنگره علوم باغبانی.



17-حسنی، ع. جلیلی، ر. قوستا، ی. 1386. تاثیر برخی از اسانس های گیاهان دارویی در کنترل کپک آبی میوه های گلابی در سردخانه. سومین همایش گیاهان دارویی.



18-حبیبی دستجرد،ز.ناصری،ل.وجلیلی مرندی،ر.1386- بهينه‌سازي روش تهيه محلول ذخيره كيتوسان و كاربرد آن در كشت بافت. دومين همايش منطقه‌اي يافته‌هاي كشاورزي و منابع طبيعي- سنندج .



19-ناصری، ل. ع. جلیلی مرندی، ر. قدیم زاده، م. روستایی، م. 1386. مطالعه خصوصیات گیاه شناسی، فیزیولوژیکی و فنولوژیکی پایه سیب گمی آلماسی. دومین همایش منطقه ای یافته های کشاورزی و منابع طبیعی (غرب کشور).



20-حسنی، ع. جلیلی مرندی، ر. قوستا، ی. و پیرزاد، ع. ر. 1386. تاثیر برخی از اسانس های گیاهی در افزایش عمر انباری انگور. دومین همایش منطقه ای یافته های کشاورزی و منابع طبیعی (غرب کشور).



21-خرسندی، ع. ر.، جلیلی مرندی، ر. و ناصری، ل. 1386. تاثیر تابش ماورای بنفش (UV-C)  بر کیفیت و عمر انباری سیب لبنانی قرمز و گلابی سردرودی. دومین همایش منطقه ای یافته های کشاورزی و منابع طبیعی (غرب کشور).



22-حبیبی دستجرد، ز.، ناصری، ل.، جلیلی مرندی، ر. جلیل دوستعلی، پ. 1386. بررسی افزایش پرآوری درون شیشه ای پایه سیب M26 با استفاده از کیتوسان. دومین همایش منطقه ای یافته های کشاورزی و منابع طبیعی (غرب کشور).



23-حاجی تقی لو، ر. اصغری، م ر.، جلیلی مرندی، ر. و همتی، س. 1386. تاثیر کاربرد بعد از برداشت کیتوسان بر پوسیدگی و خواص کیفی انگور ریش بابای قرمز. دومین همایش منطقه ای یافته های کشاورزی و منابع طبیعی (غرب کشور).



24-سامط، خ، جلیلی مرندی، ر. دولتی بانه، ح. و ناصری، ل. 1386. بررسی اثرات نوع پوشش و ورقه های آزادکننده دی اکسید گوگرد بر کاهش پوسیدگی و ضایعات انگور در سردخانه. دومین همایش منطقه ای یافته های کشاورزی و منابع طبیعی (غرب کشور).



25-حبیبی دستجرد،ز.ناصری،ل.وجلیلی مرندی،ر 1387. كيتوسان تحريك‌كننده رشد در كشت بافت سيب. پانزدهمين كنفرانس سراسري و سومين كنفرانس بين‌المللي زيست‌شناسي. تهران 87.



 



26-Doulati,H., Samet, kh. and Jalili, Marandi, R. 2006. Effect of sulfur pad and cover type on decay control and storage life of four Iranian cultivars. 6th In ter national post harvest symposium.



27-Asghari,M.R., Hajitagilo,R. and Jalili Marandi,R. 2009. Effect of postharvest chitosan and salicylic acid application on decay extension and quality of table grape (vitis vinifera L.CV.Rishbaba)



28-عزیزی، ح. جلیلی مرندی، ر. حسنی، ع. و دولتی بانه، ح. 1388. تاثیر تنش خشکی بر روی برخی خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی سه رقم انگور. ششمین کنگره علوم باغبانی ایران. دانشگاه گیلان.



29-شفقی نیا، م. جلیلی مرندی، ر. حسنی، ع.، شیرزاد، ح و درخشانی، ز. 1388. بررسی تاثیر تنش خشیکی بر صفات فیزیولوژیکی در دو رقم زیتون. اولین همایش ملی تنشهای محیطی در علوم کشاورزی.



 


 


 


طرح‌هاي تحقيقاتي در حال اجرا:


 


1-بررسی مقاومت دو رقم زیتون نسبت به سطوح مختلف شوری 


 


طرحهای تحقیقاتی  پایان یافته :


 


1-جلیلی مرندی ،ر. 1375بررسی تاثیر سیستم های مختلف حفاظتی در مقابل سرما برای محافظت 5رقم انگور. دانشگاه ارومیه. 20صفحه.


2- جلیلی مرندی ،ر. 1376 . بررسی مقاومت 10رقم انگور در غلظت های مختلف نمک به صورت کلرور سدیم تحت شرایط درون شیشه ای. دانشگاه ارومیه. 30صفحه.


3- جلیلی مرندی ،ر.1379 .تاثیر برخی ترکیبات شیمیایی در افزایش عمر گلدانی گل های ساقه بریده. دانشگاه ارومیه. 30صفحه.


4- جلیلی مرندی ،ر.،ناصری ،ل .وکرکان ،م. 1383. بررسی زمان، نوع پیوند و برخی ترکیبات شیمیایی در جوش خوردن گردوی ایرانی. 1383 دانشگاه ارومیه.34صفحه.


5- جلیلی مرندی ،ر.1386 بررسی تاثیر سیستم های مختلف هدایتی در عملکرد برخی از ارقام انگور  (طرح ملی). دانشگاه ارومیه.30صفحه.


6-ناصری ،ل.،جلیلی مرندی ،ر. وقدیم زاده ،م.1385.مطالعه خصوصیات گیاهشناسی فیزیولوژیکی و فنولوژیکی پایه سیب گمی آلماسی. دانشگاه ارومیه.49صفحه.


7-حسنی ،ع.جلیلی مرندی ،ر.وقوستا ،ی . 1387 . تاثیر اسانس های گیاهان در کنترل بیماری قارچی بعد از برداشت گلابی. دانشگاه ارومیه.70صفحه.


8- حسنی ،ع.جلیلی مرندی ،ر.وقوستا ،ی . 1389 .تاثیر اسانس های گیاهان آویش و زینان در کنترل بیماریهای قارچی انباری انگور. دانشگاه ارومیه.72صفحه


 


 


داوری کتب و مقالات پژوهشی :


 


- داوري مقالات مجلات علمي پژوهشي از جمله مجله علوم كشاورزي ايران، پژوهش در كشاورزي و علوم باغباني، و علوم و فنون باغباني ايران. مجله علوم باغبانی ایران،داوری کتاب پلی آمینها وعلوم باغبانی


 


 جزوات درسي تهيه شده:


1- گياهشناسي 1


2- باغباني عمومي


3- اصول باغباني


4- طراحي فضاي سبز


5- فيزيولوژي بعد از برداشت


6- ازدياد نباتات


7- ميوه‌هاي ريز


8- فيزيولوژي گياهي


9- فيزيولوژي گياهان زراعي 


 


پایان نامه های کارشناسی ارشد (استادراهنما):


1-بررسی اثرات متقابل کیتوسان جیبرلیک اسید و بنزیل آدنین بر پرآوری درون شیشه ای پایه سیب M26. شهریور 1387.


2-تاثیر کاربرد بعد از برداشت کیتوسان و سالیسیلیک اسید بر پوسیدگی های میوه و خواص کیفی میوه انگور رقم ریش بابای قرمز. شهریور 1387.


3-بررسی اثر اشعه UV-C بر عمر انباری میوه های سیب و گلابی.


4-تاثیر تنش خشکی بر خصوصیات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی سه رقم انگور.


5-بررسی اثرات نوع پوشش و موقعیت قرار گیری ورقه های آزاد کننده دی اکسیدگوگرد روی عمر انباری چهار رقم انگور.


6-بررسی برخی ترکیبات شیمیایی و اسانس ها بر روی عمر گلدانی گل های بریده رز و گلایول


 


برخی فعالیت های علمی و پژوهشی متفرقه:


 


1-مشاور پایان نامه دوره کارشناسی ارشد.


2-مشاور پایان نامه دوره دکترا


3-شرکت در کارگاه های آموزشی .


 


 


 


 


 


 


آدرس : اروميه- دانشگاه اروميه- دانشكده كشاورزي- صندوق پستي 165 


فاکس : 0441-2779558 begin_of_the_skype_highlighting 0441-2779558 FREE  end_of_the_skype_highlighting


 تلفن: 0441-2972410 begin_of_the_skype_highlighting 0441-2972410 FREE  end_of_the_skype_highlighting  


 آدرس پست الکترونیکی :r.jalili@urmia.ac.ir  , rasuljalili@yahoo.com