Dr

دکتر رشید جامعی

 

 دکتر رشید جامعی متولد شهرستان ارومیه بوده و تحصیلات متوسطه را در شهرستان ارومیه به پایان رساند. مدرک لیسانس را در رشته زیست شناسی از دانشگاه ارومیه، فوق لیسانس را در رشته بیوشیمی از دانشگاه تربیت مدرس و دکترای تخصصی را در رشته فیزیولوژی گیاهی از دانشگاه ارومیه اخذ نمود. هم اینک دانشیار گروه زیست شناسی دانشگاه ارومیه می باشند.

مرتبه علمی

 دانشیار 

  

عضویت در انجمن های علمی

عضو انجمن فارغ التحصیلان دانشگاه تربیت مدرس تهران

عضو انجمن زیست شناسی ایران

عضو انجمن فیزیولوژی گیاهی ایران

 

 

مقالات چاپ شده در مجلات انگلیسی زبانISI وISC

 

1- Jamei R., Mirshahi M., Naderimanesh H. (2004). Production and partial purification of streptavidin (SA) from bacterial supernatant by DEAE-Cellulose ionexchange chromatography. Pajouhesh & Sazandegi, 17(1):21-26 

 

2- Nezamdoost M., Mahmoodzadeh A., Heidari R., Hakimi J., Jamei R.(2004). Study of polymorphism for seed storage protein of 48 grape (Vitis vinifera L.) varieties cultivated in Azarbayjan Gharbi (Iran).Iranian Journal of Biology, 17(1) 24-33

 

3- Nasr N., Khayami M., Heidari R., Jamei R. (2006). Genetic diversity among selected varieties of Brassica napus (Cruciferae) based on biochemical composition of seeds. Just, 32(1): 37-40

 

4- Abyari M., Heidari R., Jamei R. (2006). The effects of heating, UV irradiation and pH on stability of siahe sardasht grape anthocyanin-copigment complex. Journal of Biological Sciences, 6(4): 638-645

 

5- Bakhshayeshi M.A., Khayami M., Heidari R., Jamei R. (2006). The effects of light, storage temperature, pH and variety on stability of anthocyanin pigments in four Malus varieties. Pakistan Journal of Biological Science, 9 (3): 428-433

 

6- Heidari R., Jamei R., Ghorbani M. (2006). Influence of storage temperature, pH, light and varieties of Grape on the stability of anthocyanin extract. Journal of Food Science and Technology, 43(3): 239-241

 

7- Ghasemifar E., Heidari R., Khalafi J., Setareh P., Jamei R. (2006).Isolation and structure characterization of anthocyanin pigments in Black Carrot (Daucus carota L.). Pakistan Journal of Biological Science, 9 (15): 2905-2908

 

8- Laleh G.., Frydoonfar. H., Heidari R., Jamei R., Zare S. (2006). The effect of light, temperature, pH and species on stability of anthocyanin pigments in four Berberis species. Pakistan Journal of Nutrition,5(1): 90-92                                                                                   

 

9- Nikkhah E., Khayami M., Heidari R., Jamei R. (2007). Effect of sugar treatment on stability of anthocyanin pigments in Berberies.Journal of Biological Sciences, 7(8): 1412-1417

 

10- Setareh P., Heidari R., Ghasemifar E., Jamei R. (2007). Effect of heating, UV irradiation and pH on stability of the anthocyanin-copigment complex. Pakistan Journal of Biological Science, 10(2): 267-272

 

11- Heidari M, Heidari R., Jamei R. (2007). Evaluation of resistance for drought and salinity in four Barley (Hordeum vulgaris L.) cultivars in germination stage. Pajouhesh & Sazandegi, 74: 134-142

                               

12- Jamei R., Heidari R., Khara J., Zare S. (2008). The interaction effects of flooding and kinetin on growth criteria, chlorophyll content, and 5-aminolevulinic acid dehydratase activity in Corn seedlings. Turkish Journal of Biology, 32: 253-257

 

13- Fekri N., Khayami M., Heidari R., Jamei R. (2008). Chemical analysis of flaxseed, sweet basil, dragon head and quince seed mucilages. Research Journal of Biological Sciences, 3(2): 166-170

 

14- Jamei R., Heidari R., Khara J., Zare S. (2009). Hypoxia induced changes in the lipid peroxidation, membrane permeability, reactive oxygen species generation, and antioxidative response systems in Zeamays Leaves. Turkish Journal of Biology, 33: 45-52

 

15- Jahanban Sfahlan A., Mahmoodzadeh A., Hasanzadeh A., Heidari R., Jamei R. (2009). Antioxidants and antiradicals in almond hull and shell (Amygdalus communis L.) as a function of genotype. Food Chemistry, 115: 529–533

 

16- Pirigharnaei M., Heidari R., Siami A., Zare S., Jamei R. (2009).Isolation and determination of mucilage polysaccharides from the bulb and leaves of the Allium chrysantherum species. Pharmaceucal Sciences, 15(2) 105-114

 

17- Jahanban Sfahlan A., Jamei R., Jahanban Esfahlan R. (2010). The importance of almond (Prunus amygdalus L.) and its by-products.Food Chemistry, 120: 349–360

 

18- Jahanban Sfahlan A., Mahmoodzadeh A., Hasanzadeh A., Heidari R., Jamei R. (2010). Antioxidant and antiradical activities of phenolic extracts from Iranian almond (Prunus amygdalus L.) hulls and shells. Turkish Journal of Biology, 34: 165-173

 

19- Jahanban Sfahlan A., Jamei R. (2012). Properties of biological activity of ten wild Almond (Prunus amygdalus L.) species. Turkish Journal of Biology, 36: 201-209

 

20- Akbari V., Jamei R., Heidari R., Jahanban Sfahlan A. (2012).Antiradical activities of different parts of Walnut (Juglans regia L.) fruit as a function of genotype. Food Chemistry, 135: 2404-2410

 

21- Ghasemi F., Heidari R., Jamei R., Purakbar L. (2012). Responses of growth and antioxidative enzymes to various concentrations of nickel in Zea mays leaves and roots. Iranian Journal of Plant Physiology, 2(3): 427-434

 

22- Fattahi S., Jamei R., Hosseini Sarghein S. (2012). Antioxidant and antiradical activities of Rosa canina and Rosa pimpinellifoliafruits from West Azerbaijan. Iranian Journal of Plant Physiology,2(4): 523-529

 

23- Nejadhabibvash F., Rahmani F., Heidari R., Jamei R. (2012).Assessment of genetic diversity among Hyoscyamus genotypes based on ISSR markers. International Journal of Agriculture and Crop Sciences, 4(17): 1300-1306

 

24- Nejadhabibvash F., Rahmani F., Heidari R., Jamei R. (2012).Heritability and correlation studies of fatty acid composition withinHyoscyamus accessions. International Research Journal of Applied and Basic Sciences, 3(9): 1837-1844

 

25- Nejadhabibvash F., Rahmani F.,  Heidari R., Jamei R., Azimi F. (2012). Study of inheritance and environment on tropane alkaloids within Hyoscyamus species. Australian Journal of Crop Science,6(10): 1428-1434

 

26- Ghasemi F., Heidari R., Jamei R., Purakbar L. (2012). Effects of Ni2+ toxicity on Hill reaction and membrane functionality in maize.Journal of Stress Physiology and Biochemistry, 8(4): 55-61

 

27- Jahanban Sfahlan A., Jahanban Sfahlan R., Jamei R., Jahanban Sfahlan A. (2012). Morphology and physicochemical properties of 40 genotypes of almond (Amygdalus communis L.) fruits. European Journal of Experimental Biology, 2 (6):2456-2464

 

28- Yazdizadeh Shotorbani N., Jamei R., Heidari R. (2013).Antioxidant activities of two sweet pepper Capsicum annuum L. varieties phenolic extracts and the effects of thermal treatment.Avicenna Journal of Phytomedicine, 3(1): 25-34

 

29- Dolatkhani P.S., Jamei R. (2013). Antioxidant and antiradical activities assessment in two hawthorn species fruit components.Current Nutrition and Food Science, 9: 52-58

 

30- Fathalivand A., Hosseini Sarghein S., Jamei R. (2013). Biochemical study of some populations of Gundelia tournefortii L. in west Azarbaijan. Iranian Journal of Plant Physiology, 3(2): 683-685

 

31– Najafi S., Heidari R., Jamei R. (2013). Influence of the magnetic field stimulation on some biological characteristics of Phaseolus vulgaris in two different times. Global Journal of Science, Engineering and Technology, 11: 51-58

 

32- Najafi S., Heidari R., Jamei R. (2013).  Influence of silver nanoparticles and magnetic field on phytochemical, antioxidant activity compounds and physiological factors of Phaseolus vulgaris Technical Journal of Engineering and Applied Sciences, 3(21): 2812-2816

 

33- Saboonchian F., Jamei R., Hosseini Sarghein S. (2014). Phenolic and flavonoid content of Elaeagnus angustifolia L. (leaf and flower).Avicenna Journal of Phytomedicine, (Accepted)

 

34- Najafi S., Jamei R. (2014). Effect of silver nanoparticles and Pb(NO3)2 on the yield and chemical composition of Mung bean (Vigna radiata). Journal of Stress Physiology and Biochemistry10(1): 316-325

 

35- Shokatyari S., Jamei R. (2014).  Effect of air-drying on the phenolic content and antioxidant activity in tubers of Leonticeleontopetalum and Larmeniaca. American Journal of Scientific Research, (Accepted)

 

36- Morabbi Najafabad A, Jamei R. (2014).  Free radical scavenging capacity and antioxidant activity of methanolic and ethanolic extracts of plum (Prunus domestica L.) in both fresh and dried samples. Avicenna Journal of Phytomedicine, (Accepted)

 

مقالات چاپ شده در مجلات فارسیISC و علمی- پژوهشی

 

1- باقرلو مهناز، حیدری رضا، جامعی رشید. (1390).  فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره های متانولی چند رقم از پیاز (Allium cepa L.) ایرانی و توانایی آنها در خنثی سازی رادیکال های آزاد.نشریه پژوهش های صنایع غذایی،2(4)، 453-463

 

2-  باقرلو مهناز، حیدری رضا، جامعی رشید. (1391). بررسی خاصیت آنتی اکسیدان و ترکیب های فنولی دو رقم از پیاز(Allium cepa L.)  ایرانی با روش کروماتوگرافی مایع با کارآیی بالا. فصلنامه تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران، 3 (57)، 455

 

3- موحدی نژاد هاجر،  حیدری رضا، جامعی رشید. (1391).  بررسی فعالیت ضد اکسایشی و جاروب کنندگی رادیکال در برگ، ساقه، و بذرAsperugo procumbens L.  از خانواده گل گاو زبان. مجله زیست شناسی ایران، 25(3)، 465-473

 

4- بقایی آمند مینا، حیدری رضا، جامعی رشید. (1391). بررسی تاثیر ساکارز بر پایداری آنتوسیانین آلبالو و شکل گیری فورفورال در دمای بالا. مجله زیست شناسی ایران (در نوبت چاپ)

 

5- کارگر خرمی سروش،  جامعی رشید، حسینی سیاوش. (1392). تغییرات در پارامتر های فیزیولوژیکی و آناتومیکی گیاه بامیه (Hibiscus esculentus L.) تحت باند های مختلف اشعه فرابنفش. زیست شناسی گیاهی، 16(5)، 13-26

 

 

6- شوکت یاری سمیرا، حیدری رضا، جامعی رشید، حسینی سیاوش. (1392). بررسی اثربرخی مشخصات خاک منطقه رویش برروی محتوای آلکالوئید تام غددزیرزمینی دوگونه ترب شیرازچهارمنطقه ی مختلف ایران. نشریه علوم دانشگاه خوارزمی (پذیرش شده)

 

 

مقالات ارائه شده در کنفرانس های علمی داخل و خارج کشور

 

1- Mirshahi M., Jamei R., Naderimanesh H. (2000). Evaluation of optimal condition for Streptomyces avidini culture and purification of SA from bacterial supernatant by ionexchange chromatography DEAE-Cellulose. 15th FAOBMB Symposium, Beijing, China.

 

2- Mirshahi M., Jamei R., Naderimanesh H. (2000). Isolation of SA by Sepharose- Imminobiotin from Streptomyces avdini supernatant and evaluation of its application immunofluorescence assay. 15thFAOBMB Symposium, Beijing, China.

 

3- Heidari R., Rajamand M.A., Siami A., Pirigharnaei M., Jamei R.(2003). Isolation and determination of mucilage polysaccharides from the leaves and bulbs of three species of important Bulbous plant ofIran. 11th Biology Conference of Iran, Urmia University, Urmia, Iran.

 

4- Heidari R., Abyari M., Jamei R. (2004). Evaluation of the effect of light, temperature, pH and species on stability of anthocyanin pigments in four Berberis Species. 12th Iranian Biology Conference, Bu Ali Sina University, Hamedan, Iran.

 

5- Jamei R., Heidari R., Ghorbani M. (2004). Influence of storage temperature, pH, light and varieties of grape (Vitis vinifera) on the stability of anthocyanin pigments. 12th Iranian Biology Conference, Bu Ali Sina University, Hamedan, Iran.

 

6- Khayami M., Heidari R., Nasr N., Jamei R. (2004). Determination of genetic distance in 10 Brassica napus seed varieties based on biochemical investigations. 12th Iranian Biology Conference, Bu AliSina University, Hamedan, Iran.

 

7- Abyari M., Heidari R., Jamei R. (2005). Effects of hydrogen peroxide, sugar and storage time on stability of siahe sardasht Grape anthocyanin. 13th Iranian Biology Conference and First International Conference of Biology, Guilan University, Guilan, Iran.

 

8- Abyari M., Heidari R., Jamei R. (2005). The influence of light, temperature, pH and storage time on the color and stability of siahe sardasht Grape anthocyanin. 13th Iranian Biology Conference and First International Conference of Biology, Guilan University, Guilan,Iran.

 

9- Bakhshayeshi M.A., Khayami M., Heidari R., Jamei R. (2005). The effect of light, storage temperature, pH and variety on stability anthocyanin pigments in four varieties Malus in Uromieh. 13thIranian Biology Conference and First International Conference of Biology, Guilan University, Guilan, Iran.

 

10- Bakhshayeshi M.A., Khayami M., Heidari R., Jamei R. (2005).The effect of light, storage temperature, pH and variety on stability of anthocyanin pigments in four Malus communis of Urmia city. IV thInternational Congress of Ethnobotany. Yeditepe University, Istanbul, Turkey.

 

11- Abyari M., Heidari R., Jamei R. (2006). Assessment of destructive effects of invironmental factors and protective effects of copigmentation on siahe sardasht Grape (Vitis vinifera) anthocyanins. 14th Iranian National and Second International Conference of Biology, Tarbiat Modares University, Tehran, Iran.

 

12- Mirzavash S., Mahmoodzadeh A., Khayami M., Heidari R., Jamei R. (2006). Efficiency assessment of two methods staining SDS-PAGE gel to genetic distance determination of apple varieties (Malus.sp).14th Iranian National and Second International Conference of Biology, Tarbiat Modares University, Tehran, Iran.

 

13- Mirzavash S., Mahmoodzadeh A., Khayami M., Heidari R., Jamei R. (2006). Determination of genetic position of Malus orientalis local species under SDS-PAGE analysis. 14th Iranian National and Second International Conference of Biology, Tarbiat Modares University,Tehran, Iran.

 

14- Ghasemifar E., Khalafi J., Jamei R. (2006). Retention of β- carotene in carrots and black Carrot under varying conditions of temperature and time of storage. 14th Iranian National and Second International Conference of Biology, Tarbiat Modares University,Tehran, Iran.

 

15- Setareh P., Khalafi J., Jamei R. (2006). Purification and Structure identification of anthocyanin pigments in red Cabbage.14th Iranian National and Second International Conference of Biology, Tarbiat Modares University, Tehran, Iran.

 

16- Jamei R., Heidari R., Khara J., Zare S. (2008). Flooding induced changes in the lipid per oxidation, membrane permeability, reactive oxygen species generation, and antioxidative response systems in Zea mays leaves. APGC Symposium (Plant Functioning in a Changing Global Environment), Melbourne University, Melbourne, Australia.

 

17-  موحدی نژاد هاجر، حیدری رضا، برادرانی محمد مهدی، جامعی رشید،لارتی مژگان. (1388). بررسی رابطه محتوای فنل و فلاونوئید با فعالیت ضد اکسایشی در عصاره های متانولی Nonnea persica. اولین همایش دانشجویی کاربرد گیاهان دارویی در ایران، دانشگاه شهید چمران، اهواز، ایران.

 

18- موحدی نژاد هاجر، حیدری رضا، برادرانی محمد مهدی، جامعی رشید. (1388). فعالیت جاروب کنندگی رادیکال در عصاره های الکلی گیاهAsperugo procumbensاولین همایش دانشجویی کاربرد گیاهان دارویی در ایران، دانشگاه شهید چمران، اهواز، ایران.

 

19- موحدی نژاد هاجر، حیدری رضا، برادرانی محمد مهدی، جامعی رشید،باقرلو مهناز. (1388). بررسی میزان ترکیبات فنولی کل و فعالیت آنتی اکسیدانتی در برگ چهار جنس از خانواده گل گاو زبان. اولین همایش اقتصاد و بازاریابی گیاهان دارویی(غرب کشور)، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران.

 

20-  موحدی نژاد هاجر، حیدری رضا، برادرانی محمد مهدی، جامعی رشید،باقرلو مهناز. (1388). بررسی فعالیت مهارکنندگی رادیکال های نیتریک اکسید توسط ترکیبات فنولی موجود در عصاره های ریشهMyosotis olympica وNonnea persica. اولین کنگره استانی پژوهش های پزشکی و علوم زیستی، دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

21- موحدی نژاد هاجر، حیدری رضا، برادرانی محمد مهدی، جامعی رشید. (1388). بررسی رابطه بین محتوای فنول و فلاونوئید وفعالیت ضد اکسایشی در گیاه .Echium italicum همایش علمی توسعه صنعت گیاهان دارویی ایران، مرکزآموزش عالی امام خمینی، تهران، ایران

 

22- اکبری ولی، حیدری رضا، جامعی رشید. (1388). مصارف اقتصادی-اجتماعی (دارویی) خواص آنتی اکسیدانتی گردو(جنس J.regia L.). اولین همایش اقتصاد و بازاریابی گیاهان دارویی(غرب کشور)، دانشگاه کردستان، سنندج، ایران.

 

23- باقرلو مهناز، حیدری رضا، جامعی رشید. (1388). بررسی فعالیت ضد اکسایشی، محتوای فنلی و فلاونوئیدی لایه های بیرونی و درونی دو واریته پیاز ایرانی. همایش علمی توسعه صنعت گیاهان دارویی ایران، مرکزآموزش عالی امام خمینی، تهران، ایران

 

24- باقرلو مهناز، حیدری رضا، جامعی رشید، درویش زاده رضا، قادرپور صابر. (1388). مقایسه خاصیت آنتی اکسیدانی (ضد اکسایشی) لایه بیرونی 5 واریته پیاز ایرانی. اولین همایش دانشجویی کاربرد گیاهان دارویی در ایران، دانشگاه شهید چمران، اهواز، ایران.

 

25- باقرلو مهناز، جامعی رشید، قادرپور صابر. (1389). بررسی تاثیر حرارت بر فعالیت آنتی رادیکالی عصاره پیاز. شانزدهمین کنفرانس سراسری و چهارمین کنفرانس بین المللی زیست شناسی ایران، دانشگاه فردوسی، مشهد، ایران.

 

26- موحدی نژاد هاجر، حیدری رضا، جامعی رشید. (1389). بررسی فعالیت های ضد اکسایشی و جاروب کنندگی رادیکال آزاد ترکیبات فنولی موجود در بذر های سه گونه از خانواده گل گاو زبان. شانزدهمین کنفرانس سراسری و چهارمین کنفرانس بین المللی زیست شناسی ایران، دانشگاه فردوسی، مشهد، ایران.

 

27- اکبری ولی، حیدری رضا، جامعی رشید. (1389). بررسی خاصیت آنتی اکسیدانتی ژنوتیپ های مختلف گردو با سنجش بر روی میزان جمع آوری رادیکال های آزاد 2و2-دی فنیل-1-پیکریل هیدرازیل، سوپر اکسید و نیتریت.شانزدهمین کنفرانس سراسری و چهارمین کنفرانس بین المللی زیست شناسی ایران، دانشگاه فردوسی، مشهد، ایران.

 

28- خسروی محمد صادق، حیدری رضا، جامعی رشید، حسن زاده عبدالله. (1389). بررسی تنش غرقابی بر برخی از پارامتر های بیوشیمیایی و فیزیولوژیکی دانه رست های دو ژنوتیپ گندم. همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

29- محمد پور سمیه، جامعی رشید، حسینی سیاوش. (1389). مقایسه مورفولوژیکی و آناتومیکی برگ در زیر گونه ها و پایه های نر و ماده پسته وحشی Pistacia atlantica در ایران. همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

30- میرزایی نسیبه، جامعی رشید. (1389). بررسی فعالیت آنتی اکسیدانتی ترکیبات فنولی در پوسته چند واریته پسته ایرانی. شانزدهمین کنفرانس سراسری و چهارمین کنفرانس بین المللی زیست شناسی ایران، دانشگاه فردوسی، مشهد، ایران.

 

 31- قندالی دوست زهرا، جامعی رشید، حسینی سیاوش. (1389). اثرات پرتو های UV روی رشد و عوامل فیزیولوژیکی گونه Canabis indica L..شانزدهمین کنفرانس سراسری و چهارمین کنفرانس بین المللی زیست شناسی ایران، دانشگاه فردوسی، مشهد، ایران.

 

32- قندالی دوست زهرا، جامعی رشید، حسینی سیاوش. (1389). بررسی پارامتر های رشد و عوامل فیزیولوژیکی گیاه شاهدانه (Canabis indica)تحت اثر باند های مختلف اشعه ماوراء بنفش. همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

33- قندالی دوست زهرا، جامعی رشید، حسینی سیاوش. (1390). اثرات پرتو های ماوراء بنفش روی بیوماس، سطح برگ، محتوای قند محلول و پروتئین محلول در گیاه شاهدانه (Canabis indica). همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست. مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

34- قندالی دوست زهرا، جامعی رشید، حسینی سیاوش. (1390). اثرات پرتو های ماوراء بنفش روی پارامتر های رشد، رنگیزه های فتوسنتزی و پتانسیل آنتی اکسیدانتی گیاه شاهدانه (Canabis indica). دومین کنفرانس ملی فبزیولوژی گیاهی ایران، دانشگاه یزد، یزد، ایران.

 

35- رضایی مصیب، جامعی رشید، حسینی سیاوش. (1390). مطالعه پروتئین های ذخیره ای دانه های چند رقم پرتقال با استفاده از الکتروفورز ژل پلی اکریل آمید (SDS-PAGE). همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست. مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

36- بهرامی محمد یاسر، جامعی رشید. (1390). مطالعه محتوای فنولی و فلاونوئیدی 4 گونه توت. همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست. مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

37- کارگر خرمی سروش، جامعی رشید، حسینی سیاوش. (1390). اثرات باند های مختلف اشعه ماورای بنفش روی فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز و میزان فلاوونوئیدها در گیاه بامیه  .(Hibiscus esculentus L.) همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست. مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

38- کارگر خرمی سروش، جامعی رشید، حسینی سیاوش. (1390). اثرات باند های مختلف اشعه ماورای بنفش روی فعالیت بعضی آنزیم های ضد اکسایشی در گیاهک بامیه .(Hibiscus esculentus L.) همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست. مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

39-  نوری فرین، حسینی سیاوش، جامعی رشید. (1391). تاثیر اشعه UV-Bبر روی رنگیزه های فتوسنتزی و ترکیبات جاذب UVدر سه رقم مختلف از گیاه سویا) .(Glycine max L. هفدهمین کنفرانس سراسری و پنجمین کنفرانس بین المللی زیست شناسی ایران، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان ، ایران

 

40- شب خوان مهتاب، حیدری رضا، جامعی رشید. (1391). بررسی پایداری آنتوسیانین های دوواریته سیب سرخ تحت تیمارهای قند و pHهفدهمین کنفرانس سراسری و پنجمین کنفرانس بین المللی زیست شناسی ایران، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان ، ایران

 

41- شب خوان مهتاب، حیدری رضا، جامعی رشید. (1391). اثر غلظت های مختلف ساکارز برپایداری آنتوسیانین دو واریته ی سیب سرخ(Foroum&Braburn)هفدهمین کنفرانس سراسری و پنجمین کنفرانس بین المللی زیست شناسی ایران، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان ، ایران

 

42- رفیع نیا نسرین، جامعی رشید، حسینی سیاوش. (1391). تاثیر تشعشعات ماورای بنفش B، تنش خشکی و ترکیب دو تنش بر روی محتوای رنگیزه های فتوسنتزی، میزان پرولین و آنتوسیانین در دو رقم یونجه (Medicago sativa L.هفدهمین کنفرانس سراسری و پنجمین کنفرانس بین المللی زیست شناسی ایران، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان ، ایران

 

43- رفیع نیا نسرین، جامعی رشید، حسینی سیاوش. (1391). تغییرات پارامترهای رشد ریشه و اندام هوایی و میزان آنتوسیانین برگ تحت تیمارهای خشکی، تشعشعات UV-B و ترکیب دو تنش  در دو رقم یونجه(Medicago sativa L. )  دومین همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

44- فتاحی سمیه، جامعی رشید، حسینی سیاوش، حیدری مهناز. (1391). بررسی میزان ترکیب های فنولی، فلاونوییدی و فعالیت پاداکسایشی میوه نسترن کوهی  (Rosa canina L.)درآذربایجان غربی. دومین همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

45- یزدی زاده نرمین، جامعی رشید، حیدری رضا، یزدی زاده امین. (1391). فعالیت های پاداکسایشی عصاره فنولی فلفل قرمز شیرین (Capsicum annuum L.)دومین همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

46- نعمتی مریم، حیدری رضا، جامعی رشید. (1391). مطالعه ی فعالیت پاداکسایشی عصاره های متانولی ارقام انار (Punica granatum). دومینهمایش ملی تنوع زیستی و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

47- احمدی ویدا، حیدری رضا، جامعی رشید. (1391). مقایسه ی خواص پاداکسایشی ارقام مختلف هندوانه (Citrullus vulgaris) و توانایی آنها در خنثی سازی رادیکال های آزاد. دومین همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

48- نوری فرین، حسینی سیاوش، جامعی رشید. (1391). تاثیر اشعه UV-Bبر فعالیت برخی آنزیم های پاداکسایشی درسه رقم ازگیاه سویا ) .(Glycine max L. دومین همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

48- نجفی سعیده، حیدری رضا، جامعی رشید. فرناد ندا (1391). اثر بخشی مفید ساکارز در افزایش عمر گلدانی اطلسی پس از پیش تیمار گلها با نانو ذرات نقره. سومین همایش ملی بیوتکنولوژی کشاورزی ایران. دانشگاه فردوسی، مشهد، ایران.

 

49- فتاحی سمیه، جامعی رشید، حسینی سیاوش، حیدری مهناز. (1391). بررسی فعالیت آنتی اکسیدانی در چند جمعیت نسترن کوهی (Rosa caninaL.) در سطح استان آذربایجان غربی. دومین کنگره استانی پژوهش های علوم پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

50- نعمتی مریم، حیدری رضا، جامعی رشید. (1391). توانایی خنثی  سازی رادیکال های آزاد توسط عصاره های متانولی ارقام انار .(Punica granatum)دومین کنگره استانی پژوهش های علوم پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

51- احمدی ویدا، حیدری رضا، جامعی رشید. (1391). مطالعه ی ظرفیت پاکسازی رادیکال های آزاد و خواص پاداکسایشی در بخش های مختلف از واریته های هندوانه (Citrullus vulgaris)دومین کنگره استانی پژوهش های علوم پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

52- فتحعلی وند آرزو، حسینی سیاوش، جامعی رشید. (1391). مقایسه ی بیوشیمیایی جمعیت هایی از گونه کنگرGundelia tounefortii  (در سطح استان آذربایجان غربی. دومین کنگره استانی پژوهش های علوم پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

53- یزدی زاده نرمین، جامعی رشید، حیدری رضا. (1391). فعالیت های پاداکسایشی عصاره ی فنولی فلفل شیرین سبز (Capsicum annuum L.)از ارومیه در دماها و pHهای مختلف. دومین کنگره استانی پژوهش های علوم پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی درمانی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

54- گروسی ورجوی ثریا، جامعی رشید، حسینی سیاوش. (1391). ارزیابی میزان فنل و فلاونوئید تام و فعالیت های پاداکسایشی در سه واریته از ترب(Raphanus sativus L)دومین همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

55- نژادحبیب وش فاطمه، رحمانی فاطمه، حیدری رضا، جامعی رشید.(1391). بررسی تنوع ژنتیکی ژنوتیپ های بنگ دانه (Hyoscyamus)بااستفاده از نشانگرهای مولکولیISSRدوازدهمین کنگره ژنتیک ایران، مرکز همایش های بین المللی دانشگاه شهیدبهشتی، تهران، ایران.

 

56- قاسمی فاطمه، حیدری رضا، جامعی رشید، پوراکبر لطیفه. (1391).بررسی تاثیر سمیت نیکل برجنبه های مختلف فتوسنتزی و رشددانه رست های ذرت. هفدهمین کنفرانس سراسری و پنجمین کنفرانس بین المللی زیست شناسی ایران، دانشگاه شهید باهنر کرمان، کرمان ، ایران.

 

57- قاسمی فاطمه، حیدری رضا، جامعی رشید، پوراکبر لطیفه. (1391).تغییرات رشد و متابولیسم هیدرات های کربن و پروتئین ها درذرت تحت تاثیرغلظت های بالای نیکل. دومین همایش ملی تنوع زیستی و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

58- نجفی سعیده باغچه جوقی، حیدری رضا، جامعی رشید. (1391).  بررسی اثرمیدان مغناطیسی بر جوانه زنی دانه ها و رشد اولیه دانه رست های لوبیا چیتی اولین کنفرانس ملی راهکارهای دستیابی به توسعه پایداردربخش های کشاورزی، منابع طبیعی و محیط زیست، پژوهشکده سوانح طبیعی ایران، تهران، ایران.

 

59-Aslanipour B.,  Heidari R., Jamei R., Farnad N. (2012).Determination and comparison of antioxidant activity of methanol extracts in kakuti (Ziziphora tenuir) and aviashan (Thymus vulgaris). National Congress on Medicinal Plants, Kish Island, Iran.  

 

60- Garosi S., Jamei R., Hosseini Sarghein S. (2012). Free-radical scavenging capacity and antioxidant properties of three Raphanus sativus cultivars. National Congress on Medicinal Plants, Kish Island, Iran.  

 

61- Fattahi S., Jamei R., Hosseini Sarghein S. (2012). Comparison of antioxidant activity in several Rosa canina in West Azarbaijan populations. National Congress on Medicinal Plants, Kish Island, Iran.  

 

62- Jafari E., Jamei R., Hosseini Sarghein S. (2012). Study antioxidant and antiradical activities of fruit of two Dispyrus species.National Congress on Medicinal Plants, Kish Island, Iran.  

 

63- Mohammadi M., Heidari R., Jamei R. (2012). Invitro antioxidant activity of methanolic flower and hull extract of Amygdalus orientalisL. National Congress on Medicinal Plants, Kish Island, Iran.

 

64- Abbasi F., Jamei R., Hosseini Sarghein S. (2012). The study of antioxidant and free radical scavenging properties of phenolic compounds in two varieties of Urmia grape (Vitis vinifera) leaves. National Congress on Medicinal Plants, Kish Island, Iran.

 

65- Dolatkhani P.S., Jamei R., Khayyami  M. (2012). Antioxidant properties of phenolic extract of two species of Crataegus  fruit (including the flesh and the seeds).  National Congress on Medicinal Plants, Kish Island, Iran.

 

66- Yazdizadeh Shotorbani N.Jamei R., Heidari R. (2012). Effects of various temperatures and pH values on the antioxidant activities of some pepper (Capsicum annum L.) varieties phenolic extracts.National Congress on Medicinal Plants, Kish Island, Iran.

 

67- Sedghieh N., Jamei R. (2013). The effect of pH on stabilization of the anthocyanin-copigment complex in Azarshahr red onion (Allium cepa). 2nd National Congress on Medicinal Plants, Shahid Beheshti University,Tehran, Iran.

 

68- Morabbi A., Jamei R. (2013). The study of antioxidant and antiradical capacity of phenolic compounds of methanolic and ethanolic extracts of plum (Pronus domestica L.): In both fresh and dried samples. 2nd National Congress on Medicinal Plants, Shahid Beheshti University, Tehran, Iran.

 

69- Rogayeh T., Jamei R. (2013). Evaluation of phenolic compounds contents and antioxidative activity in leaf and seed of Peganum harmala L. 2nd National Congress on Medicinal Plants, Shahid Beheshti University, Tehran, Iran.

 

70- Ranjbar N., Heidari R., Jamei R. (2013). Antioxidant activities of some pepper (Capsicum annum L.) varieties phenolic extracts. 2ndNational Congress on Medicinal Plants, Shahid Beheshti University, Tehran, Iran.

 

71- Dehghan N., Hosseini Sarghein S., Jamei R. (2013). Radicalscavenging activity and total phenolic content of three species of pear (Pyrus L.). 2nd National Congress on Medicinal Plants, Shahid Beheshti University, Tehran, Iran.

 

72- Amini R., Hosseini Sarghein S., Jamei R. (2013). Determination of total phenolic and scavenging activity of free radicals in 4 species fruits of Solanaceae. 2nd National Congress on Medicinal Plants,Shahid Beheshti University, Tehran, Iran.

 

73- Mohammadzadeh S., Jamei R., Hosseini Sarghein S. (2013).Evaluation of UV-B effects on morphological and physiological characteristics of two cultivars of coriander (Coriandrum sativumL.). 2nd National Congress on Medicinal Plants, Shahid Beheshti University, Tehran, Iran.

 

74- نجفی سعیده، حیدری رضا، جامعی رشید. (1392). بررسی اثرمیدان مغناطیسی برفاکتورهای فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی دانه رست های ماش. دومین همایش ملی توسعه پایدارکشاورزی و محیط زیست سالم، دانشکده فنی شهیدمفتح همدان، همدان. 

 

75- نجفی سعیده، حیدری رضا، جامعی رشید. (1392). تحریک تمامیت غشا، سامانه آنزیماتیک وبرخی فاکتورهای رشددرگیاه لوبیاچیتی(رقم صدری) تحت تاثیر میدان مغناطیسی در فاز رویشی. دومین همایش ملی توسعه پایدارکشاورزی و محیط زیست سالم، دانشکده فنی شهیدمفتح همدان، همدان. 

 

76- نجفی سعیده، حیدری رضا، جامعی رشید. (1392). بررسی اثرمیدان میدان مغناطیسی ونانو ذرات نقره برفاکتور های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی درلوبیاچیتی (رقم تلاش). دومین همایش ملی توسعه پایدارکشاورزی و محیط زیست سالم، دانشکده فنی شهیدمفتح همدان، همدان. 

 

77- نجفی سعیده، حیدری رضا، جامعی رشید. (1392). مقایسه اثر میدان مغناطیسی درزمان های مختلف بر شاخص های رشد، ترکیبات آنتی اکسیدانی و رنگیزه های فتوسنتزی درگیاه لوبیاچیتی. دومین همایش ملی توسعه پایدارکشاورزی و محیط زیست سالم، دانشکده فنی شهیدمفتح همدان، همدان. 

 

78- نجفی سعیده، حیدری رضا، جامعی رشید. (1392). بررسی اثرمیدان میدان مغناطیسی ونانو ذرات نقره برفاکتور های فیزیولوژیکی، ترکیبات آنتی اکسیدانی و میزان کلروفیل لوبیاچیتی(رقم تلاش). دومین همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست. مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

79- نجفی سعیده، حیدری رضا، جامعی رشید. (1392). بررسی اثرمیدان میدان مغناطیسی ونانو ذرات نقره برفاکتور های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی دانه رست های لوبیاچیتی. دومین همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست. مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

80- حاجی حسینلو نوبر، حسینی سیاوش، جامعی رشید. (1392). بررسی اثراشعه UV-Bروی برخی فرآیندهای فیزیولوژیکی و مورفولوژیکی درگیاه کدومسمایی. دومین همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست. مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

81- دهقان نسیبه، حسینی سیاوش، جامعی رشید. (1392). مطالعه آناتومیکی و مرفولوژیکی در سه گونه گلابی. دومین همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست. مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

82- امینی رحیمه، حسینی سیاوش، جامعی رشید. (1392). مطالعه ظرفیت پاداکسایشی در چهار گونه از تیره سیب زمینی. دومین همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست. مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

83- حاجی حسینلو نوبر، حسینی سیاوش، جامعی رشید. (1392). بررسی اثراشعه UV-Bروی برخی فرایندهای بیوشیمیایی و آناتومیکی درگیاه کدومسمایی. دومین همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست. مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

84- محمدزاده سمیه، جامعی رشید، حسینی سیاوش. (1392). تغییرات خواص پاداکسایشی دو رقم گشنیز درپاسخ به اثرات توام تیمار UV-B و خشکی.دومین همایش ملی تغییر اقلیم و تاثیر آن بر کشاورزی و محیط زیست. مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجان غربی، ارومیه، ایران.

 

 

زمینه های تحقیقاتی مورد علاقه

   - تخلیص پروتئین با انواع روش های کروماتوگرافی، الکتروفورز و ...

   - استخراج و بررسی فعالیت آنزیم ها

   - متابولیت های ثانویه (تخلیص، شناسایی کیفی و کمی از طریقHPLC ،NMR  و ...، تاثیر فاکتورهای محیطی و شیمیایی و استفاده از آن ها برای تعیین قرابت بین گونه ها)

   - تنش های گیاهی (اثرات نانوذرات، غرقابی، ماوراء بنفش، خشکی، میدان مغناطیسی و ...) و اثرات آن ها برویژگی های فیزیوبیوشیمیایی گیاهان

 

تدریس در دانشگاه

بیوشیمی عمومی(کارشناسی)، آزمایشگاه بیوشیمی(کارشناسی)، فیزیولوژی تنش ها(کارشناسی)،  متابولیسم بیماری های متابولیک(کارشناسی)، بیوشیمی پروتئین ها و اسیدهای نوکلئیک (کارشناسی ارشد)، کنترل متابولیسم(کارشناسی ارشد)، متابولیسم گیاهی (کارشناسی ارشد)، بیوشیمی گیاهی (کارشناسی ارشد)، فتوسنتز(کارشناسی ارشد)، اکوفیزیولوژی گیاهی(کارشناسی ارشد)، متابولیسم گیاهی پیشرفته(دکتری)

 

 

استاد راهنمای پایان نامه های دوره کارشناسی ارشد و دکتری

 

  پایان نامه های پایان یافته: چنور محمدی(1389)، مینا بقایی آمند(1389)،هاجر موحدی نژاد(1389)، ولی اکبری(1389)، پری دهواری ناگان(1389)، مهناز باقرلو(1390)، زهرا قندالی دوست(1390)، محمدصادق خسروی(1390)، نسیبه میرزائی سوسفیدی(1390)، مصیب رضایی(1390)، محمدیاسر بهرامی(1390)، سروش کارگر خرمی(1390)، فاطمه عباسی(1391)، آرزو فتحعلی وند(1391)، نرمین یزدی زاده(1391)، سمیه فتاحی(1391)، نسرین رفیع نیا(1391)، منیژه محمدی(1391)، الهام جعفری(1391)، بهناز اصلانی پور(1391)، پری سیما دولتخانی(1391)، ویدا احمدی(1391)، مریم نعمتی(1391)، فرین نوری(1391)، مهتاب شب خوان(1391)، ثریا گروسی(1391)، فاطمه نژادحبیب وش(1391)، فاطمه قاسمی(1391)، نوشین صدقیه(1392)، امین مربی(1392)، رقیه تهوری(1392)، نسرین رنجبر(1392)، سعیده نجفی(1392)، حمایت عبدلی(1392)، نوبرحاجی حسینلو(1392)، فریماه باغداران(1392)، نسیبه دهقان(1392)، رحیمه امینی(1392)

 

پایان نامه های کارشناسی ارشد و دکترای دردست اجرا: 10 پایان نامه

 

داوری پایان نامه های کارشناسی ارشد، دکتری، مقالات علمی و طرح های تحقیقاتی

داوری بیش از70 پایان نامه کارشناسی ارشد، دکتری، مقالات علمی وطرح های تحقیقاتی                                        

 

فاکس : 2776707 - 0441

تلفن : 2972105 - 0441

آدرس پست الکترونیکی :   rjamei274@ gmail.com

                                                             r.jamei@mail.urmia.ac.ir